bLuEsHiFt wrote:The second man shot may have been fellow D-12 group member Bizarre, but police have not released the victims identity as of press time.
Nu poate fi adevarat !!
Someday I'm gonna be walkin down the streets, mindin my own business.. and BAM!!
I'm gon' be shot by some pig who's gonna SWEAR that it was a mistake.
I accept that as a part of my destiny!
Wu-Tang Clan - Let My Niggas Live
Last edited by bboyspdy on Tue Apr 11, 2006 4:37 pm, edited 1 time in total.
la modul cel mai serios...mi s`a ridicat parul de p maini si cap si imi dau lacrimile...my fucking god! deci unul dintre cei mai tehnici mcz din hh`ul autohton..si totodata unul dintre preferatii mei...faza cu em din toy soldiers a fost prima chestie care mi`a venit in cap...cred k em e acu devasteted...prietenul lui cel mai bun... ,,,incredibil...am un tovarash care era big proof fan..semana cu el almost perfect..ii stia versurile..cre k e praf acu`....tre sa`mi revin
N-aveam eu treaba cu Big Proof sau D12, dar asta e inca un capitol negru in istoria hip hop... orice pierdere de genul asta e o tragedie, atunci cand unica solutie pentru reducerea unui personaj deranjant la tacere e glontul.
Sa-i fie tarana usoara... mai pe romaneste - si in loc de ps: mai terminati in pm cu mass-urile alea idioate pe messenger legate de moartea lui ca m-ati disperat. Am inteles ca a murit.
Eu personal nu ascult D12/Eminem astea Interscope gen.. da' pm.. Proof era destul de tare, mereu mi-a placut cum dadea.. a murit, asta e.. rest in peace.