Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Sun|Rah wrote:Hip Hop is bullysheat. That's much precious!
Am vorbit deja cu cateva persoane pentru filmari, v-as ruga pe cei care aveti posibilitatea sa o faceti!
In cazul acesta cantitatea n-ar strica nimanui! Distractie voua! :-<
Am mai vazut eu intr-un club din Timisoara ce-i era inchinat doar jazz'ului, reggae.
Cand vine vorba de bani iti spun eu ca nu mai conteaza, traiesti in Bucuresti?
you just never know when you're living in a golden age.
test point nu e club.e o fosta hala si nu e CLUB de drum'n bass gogule.se presteaza muzik electronica de foarte buna calitate+multe alte fuziuni si combinatii de muzica buna.
ideea e ca numaru 50 nu a fost tocmai usor de gasit.. numerotarea caselor e cam aiurea...
nu prea e club.. asta vazand ca scria nr 50 la casa.. *sper sa nu ma fi inselat*
era un spatiu.. de inchiriat.. era un banner rosu cu litere albe.. cam spooky locu..
toate bune si frumoase.. voi fi acolo...
on1x1, clubul Test Point este un fel de hala, o fabrica parasita..
sadclown, goguto .. cand am fost acolo a fost seara de d'n'b si am ramas cu ideea ca e club de d'n'b. deci pana la urma e de muzica electronica.. d'n'b, idm si alte chestii.. okei.
maine, 90% voi fi prezent cu un reportofon la concert. ;D ontopic again..
pana cel tarziu sambata dimineata.. ar trebui sa aveti inregistrarea..
cel mai naspa lucru care ar putea sa se intample ar fi sa nu gasesc reportofonul in casa..
bLuEsHiFt wrote:on1x1, clubul Test Point este un fel de hala, o fabrica parasita..
sadclown, goguto .. cand am fost acolo a fost seara de d'n'b si am ramas cu ideea ca e club de d'n'b. deci pana la urma e de muzica electronica.. d'n'b, idm si alte chestii.. okei.
tot pe langa CLUB esti.sau poate in pomul de langa club.
pai pentru o cantare vexx la test point nu stiu cate se merita mai ales ca cei care org aceste manifestari pun intai numele pe afish si apoi cheama"interpretii",iar pentru ceva care nu e sigur nu merita deloc sa te duci.in alta ordine de idei vexx va mai aparea cu siguranta pe la manifestari de genul asta.