deceneu in spectacol ... eram sigur ca nu se poate lasa de treaba omu, avea prea multa pasiune in el ... l-am vazut prestand alaturi de Dacian si Romichete cand a lansat "Operatiunea Monstru" cu DJ Sleek in spate ... aoleu ce vremuri, stateam 5 minute sa ne conectam la internet si miscarea era sustinuta pe canalele de mIRC... si apoi juma' de freestyle la concertul CTC din Expirat ... bine ai revenit raspopitule...
underman wrote:deceneu in spectacol ... eram sigur ca nu se poate lasa de treaba omu, avea prea multa pasiune in el ...
Sta la Buzau la Piele, de fapt... in apartamentul unde au studio-ul... cand am fost la Buzau si l-am vazut acolo... nu-ti inchipui cat m-am bucurat... de 1 an si ceva trag de Piele si imi tot zicea: "singur nu pot, macar pe Adam daca as putea sa-l conving"... si iata ca s-a intamplat... si Piele e alt om acum... lucreaza zilnic amandoi!
Welcome back Niste Getto Daci, welcome back Deceneu si Piele... v-am simtit lipsa!
festivalu' asta e un cacaaaat bun!
tre' sa ma intorc de la mare ca sa fiu prezent lol..
nu stiu de ce am impresia.. da' cred ca o sa se vanda super repede biletele.. cum se fac "rezervarile" astea?
Eu de Adam il stiu, si pe Piele numai asa l-am auzit spunandu-i... "Adam, a fost primul creator de hardcore..."
bogdantem wrote:Pe Deceneu il astept de la concertul C.T.C. din Expirat de la inceputul lui 2004. Piele sper sa repete piesele vechi si sa vina cu ceva nou.
Nu inteleg de ce toata lumea are impresia ca vor canta separat?!?! Vor canta IMPREUNA!