eu sunt derutat complet de ceva ani... numai stiu care e house, chill, techno, electro... si ar mai cateva... ca mai toate au ceva elemente comune... aveam undeva o poza gen schema cu radacinile si evolutia mai multor genuri ... poate o gasesc sa ma mai lamuresc si eu care si cum...
sunt foarte putine piesele din genul acesta care imi plac... nu ma omor dupa... si alea care sunt, sunt mai vechii...
nu-mi place tiesto cam deloc.......orice ar mixa...place david guetta.....shi cam atat....nu ma dau in vant dupa house cam deloc....prefer rock mai soft sau punk....sau elecronic...k prodigy.....shi alte alea comerciale gen;))
pfoaaai...chiar ca nu le aveti cu house`ul deloc...daca vreti sa va documentati depre diferentele intre bursuci si genuri de muzici electronice va recomand http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
Tot ce s`a zis pana acum...numa parjoale de dijai...si evident
...cap de afis Tiesto... talent mancatzash, fara numar! daca ma`ntelegeti... nu zic ca nu`i bun el ca dijai...da aluneca tot mai mult spre dance...si mai nou toti cocalarii si manelo-trancerii asculta Tiesto..ca`i la moda..
pana si coana Leana din varfu dealului asculta Tiesto.
Dijai adevarat e Paul van Dyk... sa fi vazut la concert atmosfera...
Eu una prefer techno minimal... si electro...daca auzira`ti de Trentemoller...Claude Vonstroke...Ricardo Villalobos...Ellen Allien...Richie Hawtin...