Eminem Presents: The Re-Up

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

atipic wrote:
Versatill wrote:Eminem la ora actuala e praf!...si cam tot ce a scos el de la MM in coace e foarte praf!...n-a facut mare lucru pt hip-hopu mondial!...
o fi mai slab decat a fost dar tot e mult peste altzii shi de la MM am auzit multe piese de la el care m-au lasat :o :bow:

chiar cred k in 2002 avea mai mult skill decat in 2000 ...

:| :| :| :| :| :| ... www.bugmafia93.ro/forum/
Image
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

Versatill wrote:Eminem la ora actuala e praf!...si cam tot ce a scos el de la MM in coace e foarte praf!...n-a facut mare lucru pt hip-hopu mondial!...
...app...deja intram in decembrie 2006 si nici urma de D-tox sau cum zicea Dr.Dre ca se cheama...

eminem a avut 3 albume zic eu tari Slim Shady LP, Marshall Mathers LP si The Eminem Show.......Encore a fost o porcarie dar nu poti sa spui ca Eminem nu a facut nimik pentru hiphopul mondial doar pentru ca Encore a fost un album idiot. Acu daca ai ascultat Re-Up ai sa-ti dai seama ca eminem in mom. de fata nu e praf mai deloc. Asculta No Apologies sau The Re Up cu 50 sa vezi ce zice si cum zice si dupa aia vorbim.....

cat despre albumul lui Dre....trebuia sa apara din 2003 :lol:
Image
loyal2thek

Post by loyal2thek »

sunt una din persoanele care apreciaza si ENCORE....chiar daca tre sa recunosc ca a fost sub primele 3(Infinite not included)...inca simt fioru ala cand aud "crazy in love" si inca ascult cu placere "eavel deeds" asa cum e...in semplicitatea ei mi se pare prea tare si geniala...
Prima impresie care am avut-o cand am auzit prima oara ENCORE a fost ca e un album prea la sentiment...parca in orice melodie mi se parea ca vb direct sau prin "apropouri" despre casnicia lui nefericita, da nu era un fapt care ma mira...era ceva caracteristic lui eminem....in fine....sa nu mai aberez prea mult....

........ENCORE mi-a placut si-mi place!
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

La mine, Infinite si MM LP raman favorite... Infinite mi se pare chiar foarte bun...
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

no...The Eminem Show s-a vrut doar un wannabe Slim Shady si MM LP la un loc...nu i-a iesit...iar Encore nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit...
Si cum am zis dupa perioada MM LP (...Wake Up Show) a inceput s-o arda extrem de aiurea...te pomenesti ca a avut ce vedea la 50 Cent! :|
Image
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

deci, ai ajuns la concluzia ca eminem il copiaza pe fifty :)... lol!

ontopic: albumul e ok, dar nu atat de tare pe cat ma asteptam.
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

lasati omul ca nu stie ce vorbeste :) :lol: :roll:
Image
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ce moloz... l-am ascultat si eu Re-Up asta.. ba pai parerea mea e ca Infinite doar melodia... nu tot albumul..deci doar melodia aia se caca pe tot Re-Up asta... ba nene... eu am fost sunt si voi fi ascultator inrait de Eminem... pana la Encore... din Encore a dat-o -n prostitutie muzicala.. ce a fost pana atunci a fost genial. Din pacate l-au ascultat multi tarani, nu l-au inteles cum trebuia... nu-l comparati pe Eminem cu Fifty ... in fine... nu-mi place deloc Hip Hop-ul asta nou... deci Re-Up asta are aceeasi problema ca albumul nou a lu Jay Z.. productii de tot cacatul frate...de tot cacatul. Pai singura melodie care-mi place e No Apologies.. in rest ma pis pe ele... asculta melodia Eminem - Marshall Matters dupa LP-ul cu acelasi nume.. si dup-aia baga o melodie dupa asta nou.. si compara-le... o arde nasol de cativa ani incoace... si nu poate decat sa adevereasca vorba ca banu skimba omu indiferent de ce ar fi... dar Eminem ramane pentru mine acel tip destept totusi... si care pm a zis ma ca asta n-a facut nimic pentru hip hop-ul mondial???? da cine pm a facut ma daca nu el? Afroman , AliG cine moloz a facut??!!? :roll:
atipic
adevarat sa mor de nu

Post by atipic »

pai aiurea a inceput sa o arda din 2003 dp Don't Call Me Marshall. Atunci shi-a schimbat clar stilul din mai multe puncte de vedere (de la flow la tehnica la mesaje)
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

no apologies dateaza de 2002 asa ca nu e obiectiv sa intre in calcul pentru valoare actuala a lu' eminem ...

ps: "fifty" in feat cu eminem este un mc bun fara discuti, a lasat niste masuri bune pe re-up, singur e de cacat
snp
pictor

Post by snp »

nota 3/5...piesele is ok
semne pentru muti $#%25252
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

Urban I wrote: deci Re-Up asta are aceeasi problema ca albumul nou a lu Jay Z.. productii de tot cacatul frate...de tot cacatul.

ba da tu sincer ce productii vrei?.... :shock: esti penibil auzi productii de tot kktul.....daca productia de pe albumul lui Jay Z e de tot kktul atunci de pe a lui Game cum e?.....sincer ti-ai dori macar sa ai tu productia aia pe un album asa ca io zic ca prea critici si nici nu stii ce critici vorbesti doar ca sa pari interesant......productie de tot kktul auzi.....te rog frumos sa imi arati mie ce ai produs tu ca sunet peste oricare dintre piesele de pe Re Up sau Kingdom Come ...... daca show me what you got e de tot kktul inseamna ca n-ai gusturi tata......daca lost ones e de tot kktul iar esti dus.....daca introul nue tare iar aberezi daca anything, minority report sau beach chair sunt nashpa 30 somehting si tot asa.....pe ce lume traiesti frate?..ce productii iti plac tie?..sincer am auzit ce faci tu si am avut impresia ca te cam venerezi pe ici pe colo....esti noul Scott Storch ce mai .....ca Just Blaze, premier sau hi-tek al noi in tara sunt deja ocupate ;)
Image
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

Jove wrote:esti noul Scott Storch ce mai .....ca Just Blaze, premier sau hi-tek al noi in tara sunt deja ocupate ;)

nu, e ortega... in cel mai rau caz, kanye west :lol:
game101
rapperu vostru preferat

Post by game101 »

eminem ramane un MC bun......daca vrea sa faca treaba buna face....a demonstrato ca poa sa faca.......daca isi pune creweul(Stat,Obie,D12,Trick Trick,G-Unit,Dre) sa munceasca iese treaba excelenta....

PS.pe featuri cu EM.....50 e tare intradevar......oricum el era tare si inainte....cand o ardea cu NORE,NAS,BIG L,ONYX,RAKIM.......o ardea cu regii NY"ului.........si nu era tare ca o ardea cu ei.......era tare ca scotea jointuri tari cu ei.....o dadea bine omu la microfon.....de cand a scos Massacre(praf) sa prostit
Image
Image
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

acum downloadez- get the guns (full album)... ce e asta?
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
Post Reply