Concert Silent Strike, Yvat, Maria Radu

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

biologie_tziganu
fratele meu tu esti baiat

Post by biologie_tziganu »

ok
Last edited by biologie_tziganu on Mon Oct 16, 2006 12:37 pm, edited 1 time in total.
sunrah
.

Post by sunrah »

God loves ugly.

A nu se ajunge la ce s-a ajuns, la discutii despre rappace!
you just never know when you're living in a golden age.
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

ma...mie mi-a placut foarte mult, si tobosaru chiar a rulat, sound foarte jmeker. :)
da
Daya
un domn / doamna

Post by Daya »

minunat! fix asa a fost.....
am renuntat sa ma mai zbat aiurea pt oameni care nu inteleg...asa k nu voi dezvolta subiectul...."minunat" cred k e singurul cuvant care spune...tot :shock:
Cahlutz
tanar

Silent Strike si repu'

Post by Cahlutz »

Nici cea mai mica legatura intre cele doua personaje din subiectul mesajului meu. Parerea mea e ca nici un MC nu are ce cauta pe piesele omului! PUNCT.

Silent Strike - producator, ai putea sa-l asociezi cu un compozitor, numai ca el nu-si compune muzica in note pe portativ, nici in sound forge doar cu o claputza (cu drum machine inclus), un mixer si un laptop. Muzica "compusa" de el acasa sau in studio e apoi "interpretata" de instrumentisti, live, cu Silent Strike ca dirijor al mini-orchestrei... cam asta s-a intamplat acolo. Deci omul e compozitor, dirijor, interpret (ca si instrumentist), cu alte cuvinte e un fel de om orchestra. Maria Radu pe voce e grozava pe piesele lui, "bateristu' ala " canta numai piesele vechi de pe album, tot ce a fost nou s-a cantat doar "electronic" acompaniat de basist.

Pentru mine seara de vineri a fost fix ca un "STRIKE"! So... you hater... be SILENT!
Iustin
rapperu vostru preferat

Post by Iustin »

eu nu sunt hater...poate ca am sperat eu prea mult...oricum voi merge la urmatorul concert silent strike si mai vorbim.
z0n3
rapperu vostru preferat

Post by z0n3 »

per ansamblu mi`a placut
tobosaru a batut perfect piesele pe care a fost, nici o greseala
bass`u foarte ok
maria radu mi`a placut f mult ca atitudine, dadea viata compozitiei, restu pareau destul de "stresati"
cat despre silent strike, a fost ok zic eu, problema e ca nu are solo-uri f evidente (in afara de cateva pasaje de pian) cu care sa iasa in evidenta, sunt mai mult chestii de "ambient" (la fel de frumoase din punctul meu de vedere)

un mc de orice fel nu se potriveste cu ce face silent strike, mi se pare o compozitie prea plina pentru a mai baga si o voce peste nush.
in leg cu rappace si cacaturile care apar imediat dupa pronuntarea acestui nume nu vreau sa mai comentez. pofta buna in continuare.
Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Post by Dj Skid »

dar sa stiti a rapace e si un cuvant in limba romana poate de aici sa iscat confuzia...;)
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
Post Reply