KST in ACTION ..:: Constanta
Moderator: dan
constanta ... maine seara ... beat pula ... nu m`a trecut la biologie ... sa moara masa...
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
ieri am dat lucrare la biologie si dupa ce mi`a corectat`o imi zice vaca : " sa iti pun 5 ? lasa ... mai bine 4 "
ai bani ba ?
ai bani ba ?
cre` ca tre` sa`mi dai o inima d`aia ba ... ca bani nu vrea
am ajuns sa ma citez singura . eu am vorbit eu am auzit . kitule cu bautura ta cu tot , nu o sa ajungi bineBlu wrote:bai intelectualilor , sa nu va mai imbatati sa va sprijiniti de mine morti dupa aia ca ma supar

mah, mie mi-a placut ... am avut un sentiment ciudat in timpu concertului cand ma uitam la cei de pe scena si mi-am dat seama ca e ultimu concert in care mai urca ei pe scena aia si astea ...
sper sa mai fie ce a mai fost
p.s. va ard fratilor am brigada

esti penal
am uitat sa mai zic : faibo e frt violent dom`ne ... GANi sa nu te casatoresti cu el ca are deprinderi din alea ciudate , dadea fara motiv in mine frate ... cate un "impins" din ala , el credea ca da usor , da eu la cata animala sunt..
asa ca bah nenorocitule , te ard am brigada iti tai mainile sa renunti la cariera de dj
btw nice beatjuggling (sper ca asa se scrie:) )
aaaaaa si inca ceva bah ce e cu piesa aia "intinde mana..... pararam..."[e prea tare si vreau sa stiuuu ce si cum si vreau sa o aaaam pls domnilor faceti ceva in privinta asta , un amarat de fan va cere o piesa] victore ... nimicule
)))) zi-mi tu ca cu tine parca am dansat pe piesa aia
))
p.s. aforic e misogin daca nu stiati
p.s. 2 il urasc pe waspy si el o stie

asa ca bah nenorocitule , te ard am brigada iti tai mainile sa renunti la cariera de dj
btw nice beatjuggling (sper ca asa se scrie:) )
aaaaaa si inca ceva bah ce e cu piesa aia "intinde mana..... pararam..."[e prea tare si vreau sa stiuuu ce si cum si vreau sa o aaaam pls domnilor faceti ceva in privinta asta , un amarat de fan va cere o piesa] victore ... nimicule

p.s. aforic e misogin daca nu stiati

p.s. 2 il urasc pe waspy si el o stie

esti penal