Fat Joe - Me, Myself & I
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
- madafacaru
- Maica-ta ma place
-
- Professional Hater
Place per total.Favorite tracks:Pendemic,No Drama,Make it Rain (incredibil ,dar vocea stresanta a lui Lil Wayne chiar suna ok p refren!),Jealousy,Bendicion Mami(impressing...),Story to tell (coios negativul).
La final impresia generala a fost : negative FOARTE tari!Fiecare piesa incepea EXTREM d promitator,insa interpretarea mc`iilor park strica piesa...La final am simtit nevoia sa mai playez o data "Make It Rain" (d data asta m-a amuzat vocea lui Wayne,but I still like it
).
Prima piesa care mi-a intrat in playlist dupa ascultarea albumului a fost a lui Ill Bill;cred k pt prima oara am constientizat dc prefer asa numitul "under" in locul main-streamului...
La final impresia generala a fost : negative FOARTE tari!Fiecare piesa incepea EXTREM d promitator,insa interpretarea mc`iilor park strica piesa...La final am simtit nevoia sa mai playez o data "Make It Rain" (d data asta m-a amuzat vocea lui Wayne,but I still like it

Prima piesa care mi-a intrat in playlist dupa ascultarea albumului a fost a lui Ill Bill;cred k pt prima oara am constientizat dc prefer asa numitul "under" in locul main-streamului...
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
- madafacaru
- Maica-ta ma place
-
- Professional Hater
- madafacaru
- Maica-ta ma place