frl wrote:ba sunteti "crimianali", mati omorat..cu posterele asta..daca il prind pe koma ii sparg fata:))...glumeam..sau vb cu un prieten care lucreaza tot acolo...ca sal iau prin surprindere:))
iti dau o poza cu koma daca vrei
...privat me
il stiu foarte binme, dar oricum merci...cred ca o sa am nevoie de poza pt. "recuperatori" )
on topic: hmmm, afura..nu stiu, paote ca e finala de battle sau concertul de 3 ani, sincer nu stiu
eu am ghicit acum 3 zile fara poza fara nimic.m-a intrebat un amic ghici cine vine in curand la noi si mi-a ieshit afu-ra pe cioc.pfffffffff i'm too cul
sunt o vizionara
Circula de vreo 1 luna jumate ba chiar 2 vestea ca ar veni Afu in Ro - Timisoara dar n-a fost nimica concret.Asta se intampla cam la cateva zile dupa festivalu' HipHopKemp cand niste romani de-ai nostri au fost p'acolo.
Yeah...Hillfiguz is right ... stabilisem deja cu cativa oameni ca mergem in Timisoara la concert no matter what...stransesem gasca ... De altfel...acum cateva luni auzisem ceva si de LoopTroop tot in Timisoara...si acum uite ca vine Promoe in Bucuresti
So...let it be...AfuRa