MC Serch vs. Sage Francis!?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

sunrah
.

Post by sunrah »

stii ca n-are relevanta aspectul asta, daca intr-adevar asculti muzica.
asta ca sa nu mai explic de zece ori acelasi lucru:
Me wrote:Si daca tot am ajuns aici, sunt curioasa de ce marea majoritate contesta meritul artistilor anticon, sau chiar faptul ca acestia ar fi hip hop. Detin toate elementele hip hop'ului: emcee, dj, producatori, singura diferenta ar fi ca le aplica intr-un mod mai abstract decat ceilalti. Daca nu ii placi, nu-i sustine. Singurul ranspuns la care m-am putut eu gandi, este acela ca oamenii reneaga anticonul din cauza fanilor, nu din cauza stilului implicit. Este de inteles ca langa aceasta scena se perind tot felul de atitudini holier-than-thou, dar nu consider ca aspectul acesta ar fi suficient pentru a denigra intreg ansamblul. Iar asta este valabil si pentru electronica.
you just never know when you're living in a golden age.
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

Nu ascult muzica, sunt primitiv....ascult rap

"Hip Hop has a certain sound" cum zice premier

Si Elton John o sa aiba album cu toate elementele hip hop...asta inseamna ca e hip hop?
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

logic u fucking WOOS....lil guru..tu ai mania contrazicerii?
Owniga
adevarat sa mor de nu

Post by Owniga »

rittardule cred ca stii prea bine ca nu
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

SERCH GOT OOOOOOOWNED :lol: :lol: :lol:
Image
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

multi raspund fara sa fi citit am impresia, serch are in mare parte dreptate si nu vizeaza pe nimeni e doar o constatare care se aplica la multi raperi albi, sage francis sufera de lipsa de publicitate
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

LIL GURU wrote:Nu ascult muzica, sunt primitiv....ascult rap

Si Elton John o sa aiba album cu toate elementele hip hop...asta inseamna ca e hip hop?

lmao @ thus mudfuka :lol:
Image
episcopu
tanar

Post by episcopu »

salut,
primul post , si pe ce topic.

nu poti sa combati sau sa aprobi obiectiv parerea cuiva legandu'te de trecutul sau mai stiu eu ce insusiri ale persoanei. cati ar mai fi fost deacord cu serch daca textu era anonim?
deci ma uit la afirmatiile lui si as putea sa jur ca vorbeste un copil de 13 ani. nici sage nu se lasa mai prejos si argumentele lui il ataca personal pe serch. cred ca singurul point bine pus este cel despre evolutia muzicii , de la rock, jazz, blues pionieri au fost oameni de culoare. dar stiti ca de cele mai multe ori elevul isi depaseste profesorul.
eu cred ca la mijloc sta un marketing scheme care spune ca daca vrei sa vinzi ceva trebuie sa aiba un subiect controversat. si cum tinta reclamei sunt majoritatea oameni de culoare din state devine si mai clara treaba.
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

Sage Francis doesn't care about black people :lol: :lol: :lol:
da
sunrah
.

Post by sunrah »

Don Ice D.i.A wrote:multi raspund fara sa fi citit am impresia, serch are in mare parte dreptate si nu vizeaza pe nimeni e doar o constatare care se aplica la multi raperi albi, sage francis sufera de lipsa de publicitate
Ba chiar din contra, Serch vizeaza subtil, dar o face. Sechelele lui din trecut ies la suprafata, doar a apelat la TV. Caruia ii lipseste audienta e chiar Serch. Cum sa zici ca Sage "sufera de lipsa de publicitate"? am vazut-o si pe asta.

Subiectul mi se pare penibil, de aici si replicile lui Sage, care ma amuzat nespus. Ce abordare e asta maaaaaaaaa?

"I met white rappers, and please do not be afraid for what I am about to tell you, but I have talked to and dealt with white rappers who have...ready...NEVER PERFROMED IN FRONT OF BLACK PEOPLE!!!!."

Woah. WOAH! OK, hold on though...really? Do they live in the freaky corn fields of Iowa? Where is this scary scary place where white kids live around other white kids and never get to travel outside of their comfort zone much? I can't take it. Is it...is it most parts of America? Jesus, If you promise me everything will be OK, then maybe I will watch your TV show. The only thing that reassures me right now is that period mark after the four exclamation points.
you just never know when you're living in a golden age.
turret
un domn / doamna

Post by turret »

LIL GURU wrote:Nu ascult muzica, sunt primitiv....ascult rap

Hip Hop inseamna dj, mc, bboy si graffiti... si asta ti'o spune Kool Herc si Afrika Bambataa care au FONDAT hip hop'u... ceea ce auzi ii partea rap ;)... a certain difference.. asculta pe Krs-one vorbind... o sa te clarifici... sau documenteaza'te pe site'uri
si Elton John facand un album cu elementele hip hopului ii IMPOSIBIL ca nu au cum sa incapa pe un CD...

on topic: sage francis dope ca intotdeauna, stie ce vb si ce face f bine...
btw inseamna ca hip hop'u din europa n'ar trebui sa existe daca ar fi dupa serch... si sunt mc albi mult mai dope decat unii negrii
in final: hip hop'ul nu tzine cont de culoare... asta ii si scopu lui... sa uneasca toate limbile, rasele si religile
pace
Owniga
adevarat sa mor de nu

Post by Owniga »

Serch e dope, Sage e wack iar tu si cu sun rah traiti intr-un univers al vostru, autistii dreacu
turret
un domn / doamna

Post by turret »

lol... fiecare intelege si simte hip hop'ul in felul lui... da' asta nu inseamna ca toti il inteleg cum trebuie
numa bine
Respect the life and the fashions of the children, it's the only culture i've got, exactly what we've been building ...
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

ce tristi sunt unii
si Sage e wacked ... :|

Yo, i'm that type of MC who blames my wacknes on instrumentals :arrow:
da
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

multi raspund fara sa fi citit am impresia, serch are in mare parte dreptate si nu vizeaza pe nimeni e doar o constatare
Super coi. Pai daca are dreptate tati, tu ce asculti de la artistii romani? Ca daca rapperi nu sunt, or fi manelisti. Hades-ule, ce pushca mea ati facut, doar nu-l bagati pe Costi Ionita sa ne faca productie la album?!?! Nu de alta, d-auzi ca Serch zice ca nu suntem rapperi.

Am sa-l invit pe Serch sa aduca un public de negri in Fire sa cantam si noi pentru negri si sa le cerem acordul sa cantam rap cu influente asiatice "for some more flava".

PS: Vedeti ca pe 10 decembrie cantam in FIre. Sa dea dracu sa va prind fara crema de ghete pe fata, ca altfel nu ma simt destul de rapper sa cant!
Post Reply