intradevar, foarte jmecher. nu ma asteptam csa`mi placa asa de mult. de cateva zile si eu doar The Weatherman ascult. de mult n`am mai ascultat un album sa`mi placa atat de mult. piesa preferata: hot & cold
rog si eu .. extrem de frumos ...sa puna careva albumul asta pe filehost daca se poate ...ca eu am incercat sa ma inregistrez pe SSS da nu mi-a venit nici un mail ... de ieri tot astept ... multumesc anticipat
Urban I wrote:rog si eu .. extrem de frumos ...sa puna careva albumul asta pe filehost daca se poate ...ca eu am incercat sa ma inregistrez pe SSS da nu mi-a venit nici un mail ... de ieri tot astept ... multumesc anticipat
aceeasi problema, repet: mail-ul cu parola pt userii yahoo se duce in bulk, iar daca-l aveti dezactivat e clar ca nu primiti nimic.
A moment in time si Evidence is everywhere cele mai bune melodii de pe LP ... prima din ele... e chiar de-a dreptul geniala ! .... in rest nu ma prea misca ... plus ca aveam asteptari mari din partea lui The Alchemist si m-a dezamagit cu beaturile astea ...cica moderne ... banuiesc ca asta a cerut Evidence .. pm ! Inca astept acel LP clasic ... inca astept un cacat care sa fie macar pe jumatatea a ceea ce e Violent By Design sau The Ownerz ...