cate putin din fiecare. black milk sigur nu, pentru cei care spera.
e nostim ca.. acum cand intr-adevar incep sa misune astia pe aici, majoritatea voi sa plece. cand plecam?
bboyspdy wrote:se zvoneste ca numele mari n-au fost date publicitatii inca. Gen Beastie Boys, Lauryn Hill
pai la cate contracte au, nu-i de mirare.
you just never know when you're living in a golden age.
MOP /USA/
Dilated Peoples /USA/
Heltah Skeltah /USA/
EMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Strick) /USA/
Swollen Members /Can/
Likwit Junkies (Defari + DJ Babu) /USA/
Cunninlynguists /USA/
Black Milk /USA/
DJ Revolution /USA/
Bahamadia (+ DJ Statik of Illvibe Collective) /USA/
Boy Better Know (JME, Skepta, DJ Maximum) /UK/
Stig Of The Dump + Dr.Syntax + DJ Blufoot /UK/
Warszafski Deszcz (Tede + Numer Raz) /PL/
DJ Vadim's Soundcatcher Tour /UK/
Dave Ghetto, Mystic & Hezekiah /USA/
Dendemann /D/
Faith SFX /UK/
L.Man /UK/
Frazer /UK/
b-boying:
Vagabonds – FR (world champion of Battle of the Year 2006)
Phase T – FR (winner of the last year's Hip Hop Kemp, B-Boy contest)
Def Dogz – FR
Soul Mavericks – UK
Killing Squad - CY
Quassit – SK (tripple winners of BOTY Eastern Europe)
Disko Satelit – CZ
NGS – CZ
Intrati aici...ca sa vedeti de ce aveti nevoie in caz ca vreti sa faceti o incursiune in Cehia
Am o singura intrebare care ma macina de vreo 4-5 luni...daca nu ai un an de cand ai permisul,poti iesi din tara ? Ai vreo problema la granita ? Daca poate sa-mi raspunda cineva care stie klumea chiar as vrea s-o faca...
Intrati aici...ca sa vedeti de ce aveti nevoie in caz ca vreti sa faceti o incursiune in Cehia
Am o singura intrebare care ma macina de vreo 4-5 luni...daca nu ai un an de cand ai permisul,poti iesi din tara ? Ai vreo problema la granita ? Daca poate sa-mi raspunda cineva care stie klumea chiar as vrea s-o faca...
da trebuie sa ai carnet de cel putin un an altfel nu poti iesi + ca iti trebuie pasaport pentru cehia daca nu stiai.
da trebuie sa ai carnet de cel putin un an altfel nu poti iesi + ca iti trebuie pasaport pentru cehia daca nu stiai.
de unde pula mea le scoateti? ... iti trebuie sa ai minim 3 prezoane la roti... ...