C.I.A. - Craiova Independent Artists

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

nostradamus
fratele meu tu esti baiat

Post by nostradamus »

trupa care poarta acum numele C.I.A. are o istorie destul de lunga in spate. ca si album al trupei , "Invazia" este primul , fiidnca baietii au lucrat mult timp, si fiind foarte perfectionisti au vrut sa fie ceva foarte tare. Inainte de a forma propriu zis trupa CIA , Craiova Independent Artists era o grupare craioveana din care , dupa mai multe modificari...ajunsesera sa faca parte Profethu'(aka Rashid) si trupa Conflikt Stradal (adica Byga si Phila) , ambele nume cu o experienta destul de vasta...cu piese lansate pe net(cand nu erau asa populate forumurile) si aparitii pe anumite proiecte. In anul 2005 au lansat compilatia CIA prezinta , care continea cateva piese si advance-uri , astfel au hotarat transformarea din grupare in trupa , l-au cunoscut pe puya ...si mai sunt o gramada de lucruri de spus , pe care eu nu sunt in masura sa le comunic.
asteptati albumul , fiindca eu am avut placerea sa il aud odata...si chiar pot spune ca e ceva nou pt hip-hopul romanesc, un sound aparte...si lucrat foarte atent , fara kkturi de umplutura.
dagmar

Post by dagmar »

preachtian wrote:vreau si eu un link pentru ascultare directa, sa nu fiu nevoit sa downloadez.
daca nu o ai inca (desi m-as mira si oricum se ia foarte repede) ti-o dau eu
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro

Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
MaTr3o

Post by MaTr3o »

preachtian wrote:vreau si eu un link pentru ascultare directa, sa nu fiu nevoit sa downloadez.
http://matr3o.blogspot.com/2007/05/cia- ... icked.html
Skittles
adevarat sa mor de nu

Post by Skittles »

nostradamus wrote: asteptati albumul , fiindca eu am avut placerea sa il aud odata...si chiar pot spune ca e ceva nou pt hip-hopul romanesc, un sound aparte...

..."Cand sunt cu tine...
Totul pare atat de usor
Cand sunt cu tine...
Ne iubim intinsi pe covor
Cand sunt cu tine...
Focul arde in inima ta
Si a mea"... :shock: [piese gen cu alex?]

...piesa suna bine, mai mult nu prea e de spus parerea mea :|...
Voi cresteti, noi ramanem copii...
noshit
un domn / doamna

Post by noshit »

tu iar te bagi aiurea in seama?

da au piese cu Alex dar in nici un caz in genu' care bantui tu p'acolo...abtine-te!

albumul are piese pentru mai multe gusturi dar toate sunt HIP HOP nu au legatura cu albumul lu' Alex

si cateva informatii:

o sa mai dureze pana iasa albumul chiar daca a fost pus promo-ul

albumul o sa beneficieze de minim 2 clipuri

LE: iar tu fetitza draga nu stiu ce tot zici de Alex ca pun pariu ca dansezi in casa si discoteci pe piesele lui
Last edited by noshit on Wed May 30, 2007 1:37 pm, edited 1 time in total.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

dupa cum am mai spus hiphopul din craiova promite mult... pe rashid il veti putea auzi si pe viitorul album KST. Astept cu mare interes albumul C.I.A. si as vrea sa vad si eu poza aceea de album la o rezolutie MAI MARE. multumesc...
Image
nostradamus

Post by nostradamus »

:D :lol: :lol: :lol: daca ar fi avut piese "gen" cum spui tu....atunci crezi ca ar fi ales pt promovare o piesa atat de RAP ca "Invazia"?? gandeste si tu putin te rog , o fi greu dar nu cred ca e imposibil :)
Skittles
adevarat sa mor de nu

Post by Skittles »

nostradamus wrote: piesa atat de RAP ca "Invazia"??

avem cumva vreo unitate de masura in cultura asta??? :shock: chiar am ajuns sa masuram piesa putin rap, foarte mult rap, e prina de rap... wow :shock: unde ai invatat tu asa ceva?

Ps: Dino iti dau o bere, iti dai demisia?Multumesc
Last edited by Skittles on Tue Aug 21, 2007 4:46 pm, edited 1 time in total.
Voi cresteti, noi ramanem copii...
noshit
un domn / doamna

Post by noshit »

bah dar nu te poti abtine?! tine mainile departe de tastatura...ocoleste topicul asta...iti dau eu o bere daca mori!
dan
Pop

Post by dan »

off topic: Skittles, ti-am mai spus pe un alt forum.. vrei sa fii prietena mea.. ai o groaza de calitati :oops:
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

:lol:

albumul se anunta foarte interesant,baietii promit mult acum vorba aia sa vedem daca se tin de promisiune...
nostradamus

Post by nostradamus »

@skittlles: pt CULTURA TA GENERALA....rap e o muzica...hip-hop este cultura formata din mai multe elemente bla bla (citez "rap is something you do , hip-hop is something you live") ...si cand zic ca o piesa e mai mult sau mai putin RAP...e doar o expresie pe care o folosesc pt a categorisi cat este sau nu lipsita de inflexiuni piesa...adica daca e rap pur sau vreo "combinatie" mai mult sau mai putin reusita...:) inteles ideea...da intr-adevar baietii promit...si eu cred ca s-au tinut de promisiune ;)
gaBBu'
tanar

Post by gaBBu' »

si totush.......are cineva poza aia intr'un format mai mare ???:D :?:
dagmar

Post by dagmar »

astazi este ziua lui Byga (C.I.A.): la multi ani si voi ii puteti ura la multi ani aici : http://www.cia.myforum.ro/viewtopic.php?t=234
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro

Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ce se mai aude de album?
Image
Post Reply