C.I.A. - Craiova Independent Artists
-
- fratele meu tu esti baiat
trupa care poarta acum numele C.I.A. are o istorie destul de lunga in spate. ca si album al trupei , "Invazia" este primul , fiidnca baietii au lucrat mult timp, si fiind foarte perfectionisti au vrut sa fie ceva foarte tare. Inainte de a forma propriu zis trupa CIA , Craiova Independent Artists era o grupare craioveana din care , dupa mai multe modificari...ajunsesera sa faca parte Profethu'(aka Rashid) si trupa Conflikt Stradal (adica Byga si Phila) , ambele nume cu o experienta destul de vasta...cu piese lansate pe net(cand nu erau asa populate forumurile) si aparitii pe anumite proiecte. In anul 2005 au lansat compilatia CIA prezinta , care continea cateva piese si advance-uri , astfel au hotarat transformarea din grupare in trupa , l-au cunoscut pe puya ...si mai sunt o gramada de lucruri de spus , pe care eu nu sunt in masura sa le comunic.
asteptati albumul , fiindca eu am avut placerea sa il aud odata...si chiar pot spune ca e ceva nou pt hip-hopul romanesc, un sound aparte...si lucrat foarte atent , fara kkturi de umplutura.
asteptati albumul , fiindca eu am avut placerea sa il aud odata...si chiar pot spune ca e ceva nou pt hip-hopul romanesc, un sound aparte...si lucrat foarte atent , fara kkturi de umplutura.
- dagmar
daca nu o ai inca (desi m-as mira si oricum se ia foarte repede) ti-o dau eupreachtian wrote:vreau si eu un link pentru ascultare directa, sa nu fiu nevoit sa downloadez.
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
- MaTr3o
http://matr3o.blogspot.com/2007/05/cia- ... icked.htmlpreachtian wrote:vreau si eu un link pentru ascultare directa, sa nu fiu nevoit sa downloadez.
- Skittles
- adevarat sa mor de nu
nostradamus wrote: asteptati albumul , fiindca eu am avut placerea sa il aud odata...si chiar pot spune ca e ceva nou pt hip-hopul romanesc, un sound aparte...
..."Cand sunt cu tine...
Totul pare atat de usor
Cand sunt cu tine...
Ne iubim intinsi pe covor
Cand sunt cu tine...
Focul arde in inima ta
Si a mea"...

...piesa suna bine, mai mult nu prea e de spus parerea mea

Voi cresteti, noi ramanem copii...
tu iar te bagi aiurea in seama?
da au piese cu Alex dar in nici un caz in genu' care bantui tu p'acolo...abtine-te!
albumul are piese pentru mai multe gusturi dar toate sunt HIP HOP nu au legatura cu albumul lu' Alex
si cateva informatii:
o sa mai dureze pana iasa albumul chiar daca a fost pus promo-ul
albumul o sa beneficieze de minim 2 clipuri
LE: iar tu fetitza draga nu stiu ce tot zici de Alex ca pun pariu ca dansezi in casa si discoteci pe piesele lui
da au piese cu Alex dar in nici un caz in genu' care bantui tu p'acolo...abtine-te!
albumul are piese pentru mai multe gusturi dar toate sunt HIP HOP nu au legatura cu albumul lu' Alex
si cateva informatii:
o sa mai dureze pana iasa albumul chiar daca a fost pus promo-ul
albumul o sa beneficieze de minim 2 clipuri
LE: iar tu fetitza draga nu stiu ce tot zici de Alex ca pun pariu ca dansezi in casa si discoteci pe piesele lui
Last edited by noshit on Wed May 30, 2007 1:37 pm, edited 1 time in total.
-
- Skittles
- adevarat sa mor de nu
nostradamus wrote: piesa atat de RAP ca "Invazia"??
avem cumva vreo unitate de masura in cultura asta???

Ps: Dino iti dau o bere, iti dai demisia?Multumesc
Last edited by Skittles on Tue Aug 21, 2007 4:46 pm, edited 1 time in total.
Voi cresteti, noi ramanem copii...
-
@skittlles: pt CULTURA TA GENERALA....rap e o muzica...hip-hop este cultura formata din mai multe elemente bla bla (citez "rap is something you do , hip-hop is something you live") ...si cand zic ca o piesa e mai mult sau mai putin RAP...e doar o expresie pe care o folosesc pt a categorisi cat este sau nu lipsita de inflexiuni piesa...adica daca e rap pur sau vreo "combinatie" mai mult sau mai putin reusita...
inteles ideea...da intr-adevar baietii promit...si eu cred ca s-au tinut de promisiune 

- dagmar
astazi este ziua lui Byga (C.I.A.): la multi ani si voi ii puteti ura la multi ani aici : http://www.cia.myforum.ro/viewtopic.php?t=234
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro
www.cia.myforum.ro