Istoria Rap-ului Romanesc
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
- Chill Will
- the funky man
super tare , nu credeam ca o sa vad asa ceva vreodata.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- adevarat sa mor de nu
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
la tonomatul de pe 2, e o faza cand vorbeste Maruta de scandalul mafia vs la familia si canta refrenul: "luati-va numele inapoi, ne nanananan...." la care Uzzi: "si noi pa ei" =)))))))))))... astea fiind 4 cuvinte din cele 20 pe care le-a scos pe parcursul intregii emisiunii 
meamaaaaa, inainte toti o ardeau gen house of pain
. Tare rau!!!

meamaaaaa, inainte toti o ardeau gen house of pain

-
- funk soul sensation
nu are nimeni filmarea?D M X wrote:la tonomatul de pe 2, e o faza cand vorbeste Maruta de scandalul mafia vs la familia si canta refrenul: "luati-va numele inapoi, ne nanananan...." la care Uzzi: "si noi pa ei" =)))))))))))... astea fiind 4 cuvinte din cele 20 pe care le-a scos pe parcursul intregii emisiunii
![]()
![]()

- Bazooka Joe
- trendy guy
Foarte tare filmuletu. Mi-am amintit de vremuri cand bateam pietele bucuresitului sa caut casete cu rap romanesc si in prostia mea... desi cel putin pana in '97 ama vut to ce-a iesti...marea parte le-am pierdut...acum imi pare rau.
Oricum ma uit acum prin casete... sa vad ce mai am si o sa ripuiesc cateva piese mp3 sa le pun aici ca se merita:)
Mi-a adus un mare zambet pe fata filmuletul asta
Oricum ma uit acum prin casete... sa vad ce mai am si o sa ripuiesc cateva piese mp3 sa le pun aici ca se merita:)
Mi-a adus un mare zambet pe fata filmuletul asta
muie copos