foarte tare. o sa vedem Suburbia iarasi plina. cu toate ca sunt fumator mi se pare excelenta ideea de a nu permite fumatul in interiorul clubului. ieseam mereu cu lacrimi in ochi de la concertele mari...parca vad iar tricouri ude ca la G.W. Theodore
Pretul e foarte tare, mai ales cu album inclus, deci lumea trebuie sa vina. Sigur va fi aglomerat clubul, 'no doubt' ar zice conectah.
Afisele intra in viteza?
Veritasaga s-a nascut undeva in anul 1999, ca mai toate trupele din hip-hop-ul autohton la o discutie si o bere intre 3 colegi de liceu. Initial intitulati Triada: Jhivago, Praetor si Dribbler s-au tranformat in Veritasaga odata cu intrarea in trupa a lui Connect'R, care ulterior a parasit formatia pentru a intra in R.A.C.L.A., iar in momentul de fata a lasat hiphop-ul deoparte si se pregateste de lansarea unui album pop-r'n'b, cel putin asa cred eu .
bai nene!!nujt cum sunt unii..dar eu chiar ma bucur..sunt luni de zile in care stresez lumea cu intrebari despre album...si bea acum..aflu o data si un loc!F tare..nu pot dekt sa urez bafta!!App...Connect`r vrea sa bage pe manele?:))Poate l-a invatat rimaru cate ceva...in scot de enterteinment!:))..haideti la lasare si lasati in plm piratatu!Piratati manele:))
Punct....si de la capat..Privind viata CU ALTI OCHI!
Achile wrote:bai nene!!nujt cum sunt unii..dar eu chiar ma bucur..sunt luni de zile in care stresez lumea cu intrebari despre album...si bea acum..aflu o data si un loc!F tare..nu pot dekt sa urez bafta!!App...Connect`r vrea sa bage pe manele?:))Poate l-a invatat rimaru cate ceva...in scot de enterteinment!:))..haideti la lasare si lasati in plm piratatu!Piratati manele:))
nu incepeti cu tampeniile cu manele si discutii stupide.
va rog