Linkin Park

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

DANIi
tanar

Post by DANIi »

rebelmonk wrote:am gasit o colaborare foarte reusita de-a lor...

Linkin Park feat. the X-Ecutioners - It's going down

[youtube]http://youtube.com/watch?v=XtV9ggWmf-I[/youtube]

melodia preferata? pentru mine e "My December".
si imi place mult soundul melodiei "System", de pe OST "Queen of the Damned" ( am impresia ca asta e un solo al lui Chester, si n-are nici o treaba cu LP ca trupa, nu stiu sigur... )

nu are nici o treaba cu lp.video ales de tine e tare,e un video de dinainte de meteora!
SAGA CONTINUA.......
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

am vazut pe Mtv Live concerte de ale lor. :shock: :shock: asa am ramas. daca chiar vin in ro, mai mult ca sigur m-as duce sa-i vad live. :bow:

si da, imi plac. merg. :)
DANIi
tanar

Post by DANIi »

speram sa vina.live sunt maim tari decat ce canta pe albume.live sunt fantastici si nu eu spun asta ci oamenii care au vazut concerte
SAGA CONTINUA.......
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

cea mai misto parodie LP evah! :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8[/youtube]

ON: ultimul album mi se pare cam cel mai tare, din varii motive, in primul rand fiindca au avut tupeu sa scoata ceva cat de cat diferit si sa si zica ceva, for a change. "The Little Things Give You Away" eu o consider cea mai tare piesa a lor, si ca si muzica, si ca si versuri, tot. Intr-adevar sunt vreo 4 piese cam asemanatoare si ne-memorabile pe album, dar restul compenseaza. E misto ca au renuntat la reteta de hit prefabricat si au avut tupeu sa faca altceva (surprinzator de dur pe alocuri pt LP). Si, da, Shinoda e un producator si emcee excelent. Era clar inca de la "Nobody's Listening", care e bestiala.

Asta era piesa mea preferata de pe Hybrid Theory. Merita sa vedeti tot concertul (Live in Texas) la calitate dvd, chiar daca este si ceva postproductie, live sunt absolut incredibili, cu nspe clase peste multe alte trupe roc.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vmS1dtN_9F8[/youtube]
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

am si eu dvd-ul "live in texas" si cred ca l-am vizionat de vreo 15 ori :). Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului...
Icey
fratele meu tu esti baiat

Post by Icey »

Mike e destul de trecut cu vederea. Try the Fort Minor record. The rising tied. Merita
[Daca urmezi calea dreapta, la prima curba o sa te lovesti de ceva sau o sa pici] http://cdtm.wordpress.com

Image
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bn496_tgqIk[/youtube]
.etalosed
agent orange

Post by .etalosed »

System a lu' Chester Bennington rupe..e cea mai buna melodie de pe ost-ul filmului queen of the damned....chiar acum o ascult :D ..asa de la lp cel mai mult imi plac one step closer,papercut,points of authority,s.a....
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Imi aduc si acum aminte cand eram in liceu si imi zicea un coleg sa imi dea sa ascult Linkin Park..Ii ziceam lasa-ma frate cu "roacherii" tai.De cand am ascultat prima oara atunci si pana in ziua de azi am cateva melodii de ale lor in playlist pe care le ascult aproape zilnic. O trupa extraordinara..de concerte nu mai e nimic de zis,imaginile graiesc de la sine.Si pentru cine nu a vazut dvd-ul recomandat de kenshin..nu stie ce pierde.Sper sa am ocazia sa-i vad si eu live daca ajung in Romania.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

nu e cine stie ce mare trupa.sunt zeci de trupe mai bune dar fiecare cu gusturile lui.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Suzy wrote:nu e cine stie ce mare trupa.sunt zeci de trupe mai bune dar fiecare cu gusturile lui.
hmm,pai clar fiecare cu gusturile lui! DAR totusi nu cred ca ORICE trupa strangea la un concert cata lume strang astia (vezi clipurile de mai sus) si nu orice trupa aparuta relativ recent (nu au asa zeci de ani in spate ca monstrii sacrii ai genului,cu toate ca astia nu sunt rockeri 100%,chiar ei au zis-o,canta punk rock) a avut succesul lor.Nu am zis ca e cea mai tare trupa ever,dar oricum au niste show-uri incendiare si energia care o arata pe scena nu poate decat sa te incante.Poate sunt eu prea subiectiv,ca imi plac mult.Dar oricum,sunt de luat in seama :)
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

nu canta punk-rock.canta nu-metal.
asa..de la ei imi place my december desi n-am mai ascultat de foarte mult timp.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DANIi
tanar

Post by DANIi »

sa speram ca vin in primavara si la noi.live sunt cu adevarat niste mari artisti si profesionisti
SAGA CONTINUA.......
rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

"my december" ruleaza!!! in fiecare decembrie ramane pe repeat zile intregi... :D

daca vin in romania, ma jur ca dau limbi in cur cuiva si tot ajung la concert!

si ca album, tot "reanimation" ramane pe primul loc, si dupa ce am ascultat "minutes to midnight".

p.s.: da, greseala mea, videoclipu'/melodia aia nu are legatura cu LP, e doar o colaborare care a aparut pe albumul "built from scratch" al celor de la x-ecutioners.
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

tre sa vina neaparat in Romania, ca daca nu.......suicide!!
Post Reply