Pete Rock

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Cam slabut, mai aleees Redman, plictisit asa. Se vede ca i'a mers bine cu ultimul album?:)
Nu stiu ce sa zic, nici beatul nu'mi spune nimic.
Shearer
old school

Post by Shearer »

am ascultat doar We Roll aia si e naspa.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

e grav albumul..asta si akrobatik merg unde trebuie.
Image
snp
pictor

Post by snp »

til i retire e tare..cat despre red..e asa si asa..nu e el genu care sa poarte lanturile dealea.

edit pt george : mie unuia nu`mi place cum ii sta lu red cu lantu ala. nu am vrut sa ma refer la atlceva. el ii unul dintre favoritii mei si mereu mi`a placut cum a cantat.
Last edited by snp on Wed Feb 27, 2008 4:28 pm, edited 2 times in total.
semne pentru muti $#%25252
Nae.
.|.

Post by Nae. »

Chewbacca2 wrote:Cam slabut, mai aleees Redman, plictisit asa. Se vede ca i'a mers bine cu ultimul album?:)
Nu stiu ce sa zic, nici beatul nu'mi spune nimic.
vorbele astea de duh tocmai mau convins ca nu toti oagarii trebuie sa aiba o parere :arrow:

se pot spune si lucruri rele despre albumul asta, lucruri pe care din fericire (sau din pacate) cei ca tine nu le pot sesiza..

beatul nu iti spune nimic...prietene...dispari
snp wrote:til i retire e tare..cat despre red..e asa si asa..nu e el genu care sa poarte lanturile dealea. dar nimic nu mai e ce a fost.
amaze me...ce gen e redman?...perceptia accesoriilor blinblingaresti este total distorsionata ... alege calea buna ca esti tanar inca
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

super meci albumul ... imi place!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

E asa si-asa ... totusi mi-e dor de balansu ala. Nu cred sa existe beat vechi semnat Pete Rock si sa nu dai din cap pe el fara sa vrei. E ok pentru 2008 ... ar fi fost naspa pentru 90's.
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

prea tare albumul :D piesa cu papoose rupe
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Nu stiu, George, dar se zice ca fiecare are parerea lui, fie el oagar, multumesc.
Redman e printre primii pe care i'am ascultat, mi'a placut de la Whut? Thee Album (ascultat prin '98-'99), pana si cand a aparut pe Dirty cu Christina Aguilera. Si faptul ca are lantug in video nu afecteaza deloc, ci 'performanta', cel putin pentru mine. Dar nu e topicul lui Redman, ci lui Pete Rock. Om pe care eu nu prea l'am ascultat 'puternic', dar nu'i contest statutul de 'monstru sacru'. Negativul, la bucata 'Til I Retire' mai ales, mi se pare slab, si nu ma face sa ascult melodia inca odata. Simplu. O sa ascult si albumul, acum.
Sincer acum, se compara 'Til I Retire/Best Believe' cu 'TROY', sa zicem? Si sa nu vorbim de generatii, muzica se poate face oricum.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuUZ1NnmRCc&feature=related[/youtube]

p.s.: Postul meu nu vreau sa demonstreze nimic. Un fel de 'just sayin...'.
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

tare albumu si video...
sunrah
.

Post by sunrah »

Sincer acum, se compara 'Til I Retire/Best Believe' cu 'TROY', sa zicem? Si sa nu vorbim de generatii, muzica se poate face oricum.
de ce tindeti la anii aia si la flava-ul ala?!? E OFF! mai bine i-ati incuraja spre altceva, m-am saturat de "take it back to the old school"

am primit si piesa cu slum village care nu stiu daca e pe album sau de pe vreun mixtape. imi place chit ca e inecata in efecte. albumul, nu stiu, cred ca ma asteptam sa se incline spre ceva mai nou, mai concret si mult mai captivant, dar poate ca -soundul ala de NU+UN inseamna ceva nou pentru el, dar still classic - de asta e pete rock. ceea ce mi-a placut extrem de mult si inca-mi place, chiar daca nu-mi mai vine sa playez albumul ca pe un none shall pass spre exemplu :lol:, e ca a stiut, ca deobicei, sa potriveasca negativele pentru artist. un profesor care stie ca unui artist trebuie sa-i adaptezi chestii ca sa-si poata aplica virtuozitatea. intr-adevar, pentru redman mergea ceva mai raw, poate de asta-i suna a neajuns lui chewbacca2, dar redman ramane solid si te face sa-i cazi in genunchi si sa-i ceri un album nou :lol: piesa cu masta killa - prea frumoasa.. redifidiwar, am cantat-o incontinuu :lol: chip fu are vocea aia inconfundabla care excita in draci. in fine, toate au ceva-ul ala - POATE PENTRU CA SI REFRENELE - SUNT. MISTO, mai putin "don't be mad" care parca-ti spune "stay mad, dowwg"..

ce-i mai imbucurator e ca atunci cand o sa ascult vreun track de pe albumul asta la un warmsauafter, o sa-mi dau seama ca e pete si o sa gust. 8)
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

mi-a luat-o Sun|Rah inainte ... albumul e foarte bun parerea mea.. si da e album pentru 2008 nu pentru `90 , vad ca lumea tot se raporteaza la trecut, lucrurile se mai schimba , plus ca daca e sa luam fiecare album al unui artist si sa il comparam la alea din trecut nu stiu cate ar fi mai bune.
RapX
sub.solist

Post by RapX »

a vandut 3,900 unitati in prima saptamana. cam trist.
dan
Pop

Re: Pete Rock - NY's Finest (2008)

Post by dan »

Post Reply