Pete Rock
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chewbacca2
- hanzo
til i retire e tare..cat despre red..e asa si asa..nu e el genu care sa poarte lanturile dealea.
edit pt george : mie unuia nu`mi place cum ii sta lu red cu lantu ala. nu am vrut sa ma refer la atlceva. el ii unul dintre favoritii mei si mereu mi`a placut cum a cantat.
edit pt george : mie unuia nu`mi place cum ii sta lu red cu lantu ala. nu am vrut sa ma refer la atlceva. el ii unul dintre favoritii mei si mereu mi`a placut cum a cantat.
Last edited by snp on Wed Feb 27, 2008 4:28 pm, edited 2 times in total.
semne pentru muti $#%25252
vorbele astea de duh tocmai mau convins ca nu toti oagarii trebuie sa aiba o parereChewbacca2 wrote:Cam slabut, mai aleees Redman, plictisit asa. Se vede ca i'a mers bine cu ultimul album?:)
Nu stiu ce sa zic, nici beatul nu'mi spune nimic.

se pot spune si lucruri rele despre albumul asta, lucruri pe care din fericire (sau din pacate) cei ca tine nu le pot sesiza..
beatul nu iti spune nimic...prietene...dispari
amaze me...ce gen e redman?...perceptia accesoriilor blinblingaresti este total distorsionata ... alege calea buna ca esti tanar incasnp wrote:til i retire e tare..cat despre red..e asa si asa..nu e el genu care sa poarte lanturile dealea. dar nimic nu mai e ce a fost.
-
- funk soul sensation
-
- rapperu vostru preferat
- Chewbacca2
- hanzo
Nu stiu, George, dar se zice ca fiecare are parerea lui, fie el oagar, multumesc.
Redman e printre primii pe care i'am ascultat, mi'a placut de la Whut? Thee Album (ascultat prin '98-'99), pana si cand a aparut pe Dirty cu Christina Aguilera. Si faptul ca are lantug in video nu afecteaza deloc, ci 'performanta', cel putin pentru mine. Dar nu e topicul lui Redman, ci lui Pete Rock. Om pe care eu nu prea l'am ascultat 'puternic', dar nu'i contest statutul de 'monstru sacru'. Negativul, la bucata 'Til I Retire' mai ales, mi se pare slab, si nu ma face sa ascult melodia inca odata. Simplu. O sa ascult si albumul, acum.
Sincer acum, se compara 'Til I Retire/Best Believe' cu 'TROY', sa zicem? Si sa nu vorbim de generatii, muzica se poate face oricum.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuUZ1NnmRCc&feature=related[/youtube]
p.s.: Postul meu nu vreau sa demonstreze nimic. Un fel de 'just sayin...'.
Redman e printre primii pe care i'am ascultat, mi'a placut de la Whut? Thee Album (ascultat prin '98-'99), pana si cand a aparut pe Dirty cu Christina Aguilera. Si faptul ca are lantug in video nu afecteaza deloc, ci 'performanta', cel putin pentru mine. Dar nu e topicul lui Redman, ci lui Pete Rock. Om pe care eu nu prea l'am ascultat 'puternic', dar nu'i contest statutul de 'monstru sacru'. Negativul, la bucata 'Til I Retire' mai ales, mi se pare slab, si nu ma face sa ascult melodia inca odata. Simplu. O sa ascult si albumul, acum.
Sincer acum, se compara 'Til I Retire/Best Believe' cu 'TROY', sa zicem? Si sa nu vorbim de generatii, muzica se poate face oricum.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuUZ1NnmRCc&feature=related[/youtube]
p.s.: Postul meu nu vreau sa demonstreze nimic. Un fel de 'just sayin...'.
de ce tindeti la anii aia si la flava-ul ala?!? E OFF! mai bine i-ati incuraja spre altceva, m-am saturat de "take it back to the old school"Sincer acum, se compara 'Til I Retire/Best Believe' cu 'TROY', sa zicem? Si sa nu vorbim de generatii, muzica se poate face oricum.
am primit si piesa cu slum village care nu stiu daca e pe album sau de pe vreun mixtape. imi place chit ca e inecata in efecte. albumul, nu stiu, cred ca ma asteptam sa se incline spre ceva mai nou, mai concret si mult mai captivant, dar poate ca -soundul ala de NU+UN inseamna ceva nou pentru el, dar still classic - de asta e pete rock. ceea ce mi-a placut extrem de mult si inca-mi place, chiar daca nu-mi mai vine sa playez albumul ca pe un none shall pass spre exemplu

ce-i mai imbucurator e ca atunci cand o sa ascult vreun track de pe albumul asta la un warmsauafter, o sa-mi dau seama ca e pete si o sa gust.