daca si anul asta mai merg combinatiile,s-ar putea sa pot intra cu 400 000 ... oricum,o sa ma interesez...si o sa va zic din timp care e treaba...ca nu cred ca au chiar toti 900 000 de aruncat pe geam....
1. biletele de o zi se pun in vanzare maine, luni. pe ziua de 4 doar Cypress sunt anuntati, ceea ce ma duce la 2:
2. noroc ca e o trupa cross-over, ca daca toti rapperii ar face combinatii in loc sa plateasca un bilet, o sa mai vedem noi artisti rep d-aia dupa care plangem pe forumuri cand o sa-mi vad eu ceafa. si pt ca presimt intrebari d-alea cu "hai frate, doar Cypress?! nimci altceva rap?", hai sa vedem cum merg vanzarile in presale.
3. baiatu cu ziarele: acum inteleg de ce exista Libertatea cu poze si titluri mari, pt cei care nu citesc si articolul. Spunea altceva de Cypress acolo. vezi ca si in Ziua scria ceva. Iar B'ESTFEST nu confirma toti artistii mentionati in ziare, pe bune, desi logica ta pare interesanta.
4. pentru baiatul care nu stie exact ce inseamna PR... de ce vorbesti de salarii mai mari? e nashpa rau in media, heh?
cand am auzit ca vin delinquent habits aram sigur ca n-o sa vina cypress...sa le vad in acelasi an pe amandoua e un vis...vba lu kenshin,sper sa nu mor dreacu dupa...
Deci daca chiar vin Cypress .... sant sigur ca o sa fie un super show ... garantat o sa fie cea mai tare atmosfera dintre toate concertele hip hop care au avut loc la noi ...