creTzu: "Muzica are calitatea de a se promova singura daca este valoroasa."
creTzu din trupa Ceilalti va lansa in curand primul EP solo. Acesta este realizat in colaborare cu Horia, membru al aceleiasi trupe. Acesta va contine 8 track-uri produse de Horia, Star, Fane si DeZeA. Alte detalii puteti afla citind interviul dat de acesta pentru site-ul nostru.
SSS: Desi intrebarea de baraj ar fi “s-a destramat trupa Ceilalti?”, nu o voi pune pentru ca stiu ca pregatiti si un album Ceilalti in acelasi timp. Spune-ne cateva cuvinte despre acest EP. Ce aduce nou, sau cu ce e diferit fata de ce ai facut pana acum?
cretzu: Nu are cum sa se destrame Ceilalti niciodata. Asta e clar. Suntem oameni si mai putin "repari" de aia omenia o sa fie pe primu loc. Si atat timp cat suntem prieteni o sa existe si trupa. EP-ul este o idee mai veche. Am mai avut ganduri din astea "solitare", nu e prima data. Ideea e ca atunci cand facem o piesa Ceilalti, sunt 4 idei care se "bat" pe aceeasi tema, cand e piesa mea pot sa ma joc in voie cu ce doresc eu, pot sa cuprind tot ce-mi propun. E nevoie sa eliberez din "sistem" anumite chestii care ma framanta. E diferit prin definitie, aici tintesc de fapt . Sa asculte omu’ si sa nu existe nici cea mai mica posibilitate sa ma confunde cu altcineva.
Citeste tot interviul:
http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/2777/1/