ba .. ms mult care ati ascultat promo-u.. sper sa iasa bine si albumu.. om vedea.. astept si eu sa vad ce are yehova in studio inregistrat.. ca nici eu nu stiu cum a iesit.. nu vrea omu sa-mi paseze nimic pe mess ca ii e frica sa nu le 'scap' pe la tovarashi in varianta nemasterizata )
app.. inregistrari masterizare reglaje tot .. made by Yehova Repetentu , coiosu principal din CojoneSrecordS.
ziqle.. in brasov ne vedem curand...am vb si cu dope.. tre sa ajung neaparat acolo cu ceva treaba.. ne gasim si la alcoolizare:D
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?
foarte tare. imi place in special Criptologii. si felicitari pentru strofa de pe "O singura usa" de pe albumul lui Cumicu! astept cu nerabdare albumul.
ba da.. la lansarea weed records trebuia sa venim.dar n-a fost sa fie.. din anumite probleme.. in mare financiare.. n-am avut bani de deplasare.se mai intampla:)
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?
tare piesa . nota 10 . singura chestie ce nu-mi place la piesa : variatiile de voce de pe intro mi se par depasite .. in rest refren super tare si versuri bune . face treaba buna kryp asta , lucreaza in nestire