Nas-Nigger [2008]
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- funk soul sensation
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Ca doar e Hades Records Forum, nu ?B0ka wrote:ba da sunteti culmea,ce p*** mea nu va convine daca mie imi place mai mult game?si nu mai veniti cu faze destea gen"vai ce cunoscatori suntem noi si ce necunoscator e fraeru ala"sau"de unde e ala"nu am zis ca nu imi place nas,dar imi place game mult mai mult...da asa e...voi sunteti andar,nu?

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
coae..Nas a insemnat ceva pt hip-hop..the game ce pula mea a insemnat?
totusi..asteptam parerea lui Mallone...
totusi..asteptam parerea lui Mallone...

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu neaparat. depinde contextul, iar intr-unul dinasta comercial, nas n-are ce cauta.souljunk.fane wrote:care-i faza ? nas vomita pe the game
beatul e ok, sa zicem, cu toate ca nu diger, rappingul la fel, dar e vorba de stiluri diferite that dont mix well si care pentru un lead single nu-s favorabile - contrastul asta dintre stiluri, cel putin pentru mine, vine ca o vasla plina cu nebuloase. daca polow asta ar fi produs piesa pentru rich bwoooy, clar era no.1 hit la radio si cluburi - adica avea sens. si ca sa ma intind, singurul sens al piesei pe care-l vad, e ca nas devine cumva relevant pentru flacaii care aud pentru prima oara o piesa rap la radio.
si de ce spun ca nas nu are ce cauta in aria asta. da, trecand peste idei/modalitati de creatie prin care-ti poti expune oful/simturile/etc, sunt n, nu trebuie sa aplici la asa ceva cand fanii, adica eu, te pun acolo cu kane si rakim, pe care automat, ii respect mai mult pentru ca nu-si pateaza cariera, continua si concerteaza cu ale lor hituri, mai scot o piesa din an in paste produsa decent, dar macar nu apar cu concepte d-astea de album de ma doare capul. si tot legat de ideea asta, ma duc cu gandul automat la scarface si la cat de special e omul ca artist, continua sa scoata albume de calitate pe care atunci cand le asculti nu ramai confuz si te intrebi "dar cum, de ce", sau ghostface, aceeasi situatie. nas e done de continua asa, gandeste-te la ce nivel e omul, unde chestii d-astea nu mai sunt permise..
you just never know when you're living in a golden age.
the game nu face muzica proasta, pentru segmentul lui si repet, obiectiv vorbind, fara sa fac diferente de catalog/calitate intre cei doi, piesa lui the game e mult mai buna din toate punctele de vedere. de era the game un mc exceptional, discutam extreme acum.
you just never know when you're living in a golden age.