ddaniel91 wrote:nimic nu se compara cu barbeque g-funk absolut nimic ! un gratar fara packu' barbeque g-funk nu merge , parca nu intra micii calumea daca nu asculti o piesa din packu' barbeque g-funk !
ba esti nebun? vrei sa iti arat ca eu ascult si manele la un gratar si tot ma simt bine?
fara packu tau barbeque g-funk. daca vrei sa faci cariere nu o sa reusesti asa
inainte sa postez chestia asta , uitate la ce a postat blanquito si ai sa vezi......
si chiar nu vreau sa fac nicio cariera din chestia asta .
io doar un pus un pack de niste piese g-funk (care dupa parerea mea merg la un gratar ) atat nimic mai mult , daca vrei asculta si manele si rock si ce mai doresti tu , nu ti-am sugerat eu , nu ti-am bagat eu pe gat ce sa asculti tu la gratar , doar am facut o sugestie .
scheitare las-o mai moale. omul a pus asta si il asculta cine vrea. mie chiar imi place ce a pus pentru ca nu am timp sa stau sa caut piese sa-mi fac eu packuri. asta e binevenit.
Voi mancavash aveti o problema ! Daca nu punea "Barbeque" mai faceati atata gat?G-Funk merge oriunde , la volan , la gratar , la plaja , in timp ce ti-o tragi , anywhere , anytime , anyplace.
^ Poate pentru tine merge G-Funk oriunde, pentru mine nu. asta depinde de gusturi/feeling/stare de spirit/cu cine ti-o tragi/etc.
oh corazon del cielo, oh corazon de la tierra; oh corazon del agua corazon del fuego. oh cuatro vientos que respiramos. corazon de nuestra vida. ♥ Life is just a point of view.
da lasati ba omu in pace. cine va obliga sa postati aici daca nu e pe felia voastra? descarcati daca va incanta, daca nu control+f4 la fereastra. firiati ai dreacu de hitleristi
G-funk nu e asa de promovat, sau luat ca separat de gangsta, desi sincer imi place mult. Ca si New Jack Swing'ul, de care stiu si mai putini.
Imi pare rau, strict de packul asta, fiindca eu la gratar ascult de la manele, la Queen, nu doar un singur gen.
Blogul insa ar putea fi o sursa buna, mersi.