sizo - un simplu om printre versuri [album 2008]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

albumu e?

a. Foarte bun
3
15%
b. Bun
3
15%
c. Merge
4
20%
d. Naspa
6
30%
e. Asa NU!
3
15%
f. Nu e genul meu, nu ma pot exprima
1
5%

Total votes: 20

wKd-
fratele meu tu esti baiat

Post by wKd- »

ok...de unde pm sa iau atat vlaga ....deci asta nu inteleg... cum as putea sa fac sa nu mai dau asa monoton:|?
... fratele meu... daca tie iti place tonul tau pe piese e de rau... sincer acum zici k ai tras la 8 dimineatza dupa o noapte de schimbu 3 ... nu o lua in nume de rau... fii mai energic pe piese... k daca tu o dai la modul asta publicul o sa-ti raspunda la fel...

e loc de mai bine... :wink:
sizo
tanar

Post by sizo »

wKd- wrote:
ok...de unde pm sa iau atat vlaga ....deci asta nu inteleg... cum as putea sa fac sa nu mai dau asa monoton:|?
... fratele meu... daca tie iti place tonul tau pe piese e de rau... sincer acum zici k ai tras la 8 dimineatza dupa o noapte de schimbu 3 ... nu o lua in nume de rau... fii mai energic pe piese... k daca tu o dai la modul asta publicul o sa-ti raspunda la fel...

e loc de mai bine... :wink:

ok frate... da' zi mi ce as putea sa facc sa dau mai energic?....nush...sa mi bag ardei iute in cur.?..:)
Last edited by sizo on Fri Jul 11, 2008 9:41 pm, edited 1 time in total.
Nef
adevarat sa mor de nu

Post by Nef »

sizo wrote:sa mi bag ardei iute in cur.?..:)
ahaha, daca incerci asta sa ne spui si noua cum a mers :lol:
Lecktor
tanar

Post by Lecktor »

Mie imi place, e tare. Imi pare rau ca ai dat pe instrumentale furate. In rest e bun. Am votat foarte bun.
sizo
tanar

Post by sizo »

da' nu s furate ...le am luat de pe net..momentan si nici in viitoru apropiat n are cine sa mi dea negative:|....ata e
NskY
#

Post by NskY »

n`o sa te caute nimeni sa`ti dea negative. ii cauti tu pe producatori. cam asa ar fi ok.
sizo
tanar

Post by sizo »

da .. da' dak ei imi da negative ... ar trebui sa fac si yo ceva klumea.. asa ca pana atunci ma antrenez:lol:
Post Reply