sau in loc sa te lasi incearca sa inveti sa faci ceva bun...sa-mi bag pula ce oameni... se trezesc unii sa zica la altii sa se lase ...cand abia au inceput... ...fucking shit!
ba mi-ai adus aminte de reparu ala de la OTV parca , care cauta foaia desi o avea in mana. totzi cantati ba.. da nu stiti nici unu despre ce anume, ideea e ca e la moda sa.. "canti" in cazu tau..
pai asta inteleg eu prin miscare,Mef...sa se implice in plm toti...sa faca cate ceva,si sa evolueze in ceea ce fac...vrei sa iti spun niste nume de artisti destul de cunoscuti,pe care daca acum 3 ani ii ascultai te cacai pe tine de ras?tu nu faci instrumentale?lasa copilu sa mai scoata cateva piese si daca il vezi ca e la fel de tun,spune-i atunci,dar nu il lua la tzinta din prima...iar tu,ombtron,izzy,sau cum te cheama,cine a fost "geniul" care te-a sfatuit sa-ti piesa pe forumul asta?proasta miscare,pe bune!
B0ka wrote:pai asta inteleg eu prin miscare,Mef...sa se implice in plm toti...sa faca cate ceva,si sa evolueze in ceea ce fac...vrei sa iti spun niste nume de artisti destul de cunoscuti,pe care daca acum 3 ani ii ascultai te cacai pe tine de ras?tu nu faci instrumentale?lasa copilu sa mai scoata cateva piese si daca il vezi ca e la fel de tun,spune-i atunci,dar nu il lua la tzinta din prima...iar tu,ombtron,izzy,sau cum te cheama,cine a fost "geniul" care te-a sfatuit sa-ti piesa pe forumul asta?proasta miscare,pe bune!
faza-i ca trombon asta, sau cum vrei sa-i spui tu boka, nu evolueaza niciodata )
daca-i asculti rundele de pe hhk ai sa observi ca el nu evolueaza, ba chiar involueaza
cat despre piesa e ceva gen coca style (ma invidiaza lumea ca sunt emsi bun si alte shituri de genu asta)
nu pot sa intru pe hhk...pt ca mi-am facut un cont acum vreo 3 ani,nu am mai intrat demult pe el,si knd am intrat acum si am cerut o parola noua mi-au zis k o sa imi trm ei un mail cu parola...si au trecut vreo 5 luni si pula...