RimmeR
Era vorba asa, in general, daca aduni parerile, ajungi la unanimitate. Fie pareri proaste, sau foarte proaste, concluzia indusa fiind ca piesa e proasta, fie pareri bune sau foarte bune, ce te conduc la ideea ca piesa e buna. NU...aici nuwKd- wrote:pai deh... n-avem toti aceleasi gusturi

Nu este o remarca ce se leaga strict de piese mele puse aici, am observat ca treaba se aplica pentru multi.
Sa nu uiti de unde vii.
http://ianculescuhimself.ro
http://ianculescuhimself.ro
Salut!
Numele meu e Ciprian(acum ma cunoasteti-sa nu vorbesc asa fara
sa ma cunoasca nimeni....sa nu fiu un necunoscut:D ).
Ce-i ce critica melodiile nu stiu ce inseamna sa pierzi zilele si noptile scriind versuri....nu stiu ce multa munca se depune la aceste melodii....dar asta e viata...asa sunt oamenii...critica...spun vorbe urate....dar pe langa acesti oameni(cunoscuti sub numele de ,,critici"
) vor fi si oameni care stiu sa aprecieze munca depusa....oameni care vor spune doar cuvinte frumoase....parerile si cuvintele acestor oameni conteaza cu adevarat!!!!
Oare parerea mea conteaza????Poate nu conteaza...dar suntem intr-o tara libera....avem dreptul la libere exprimare....Primul tau album a fost un succes!!!!Prin orasul meu orice adept al hip-hop-ului stia de ,,Rimmer" si de ,,Trafic de idei"
Eu chiar m-am regasit in versurile tale...si cand eram trist imi puneam in Winamp Rimmer....si ascultam versurile tale ore intregi....(si acum fac tot asa....)
Uite mi-e mi-a placut melodia ,,DeNeFututCu" !!!!Dl.Razvan(pot sa-ti spun asa???esti mai mare ca mine si trebuie sa ma adresez cu respectul cuvenit) in melodia aia erai un nou ,,Cheloo"(Parazitii)....melodia e chiar foarte tare!!!!!(mie imi place foarte mult!!cand am ascultat-o eram foarte trist...dupa ce am ascultat-o zambeam).
Melodia ,,Unde esti"....cand am ascultat melodia ....mi-au dat lacrimile....(ma opresc aici....nu mai spun nimic...
(( )
Melodia ,,Dor de mine" e cea mai tare melodie!!!!!!!!Bravo!!!!!!!!
Asta a fost parerea mea depre melodiile tale....sm spus tot ce am avut de zis....ma duc sa mai ascult melodiile tale....incep cu ,,Unde esti"....
PS: Esti unul dintre cei mai buni artisti pe care Romania ii are la ora actuala!!!!
Multa bafta pe viitor!!!!(cat mai trebuie sa asteptam albumul??????)

Numele meu e Ciprian(acum ma cunoasteti-sa nu vorbesc asa fara

Ce-i ce critica melodiile nu stiu ce inseamna sa pierzi zilele si noptile scriind versuri....nu stiu ce multa munca se depune la aceste melodii....dar asta e viata...asa sunt oamenii...critica...spun vorbe urate....dar pe langa acesti oameni(cunoscuti sub numele de ,,critici"

Oare parerea mea conteaza????Poate nu conteaza...dar suntem intr-o tara libera....avem dreptul la libere exprimare....Primul tau album a fost un succes!!!!Prin orasul meu orice adept al hip-hop-ului stia de ,,Rimmer" si de ,,Trafic de idei"
Eu chiar m-am regasit in versurile tale...si cand eram trist imi puneam in Winamp Rimmer....si ascultam versurile tale ore intregi....(si acum fac tot asa....)
Uite mi-e mi-a placut melodia ,,DeNeFututCu" !!!!Dl.Razvan(pot sa-ti spun asa???esti mai mare ca mine si trebuie sa ma adresez cu respectul cuvenit) in melodia aia erai un nou ,,Cheloo"(Parazitii)....melodia e chiar foarte tare!!!!!(mie imi place foarte mult!!cand am ascultat-o eram foarte trist...dupa ce am ascultat-o zambeam).
Melodia ,,Unde esti"....cand am ascultat melodia ....mi-au dat lacrimile....(ma opresc aici....nu mai spun nimic...

Melodia ,,Dor de mine" e cea mai tare melodie!!!!!!!!Bravo!!!!!!!!
Asta a fost parerea mea depre melodiile tale....sm spus tot ce am avut de zis....ma duc sa mai ascult melodiile tale....incep cu ,,Unde esti"....
PS: Esti unul dintre cei mai buni artisti pe care Romania ii are la ora actuala!!!!
Multa bafta pe viitor!!!!(cat mai trebuie sa asteptam albumul??????)

ooooooh shit!!! Probabil postul lunii.. DopeMan (2 that is), cumpara-ti un Babe ( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... e_city.jpg ), cauta primul curcubeu, urca-l si sari.. Care se apuca de explicat primu? B0ka, exercitiu... ;;)
-
- TheRapist
omu in mare parte are dreptate,numai ca a facut o gresala tipica oricarui incepator:nu si-a dat seama ca nu trebuia sa dea postu asta,trebuia sa va persifleze scurt...cat despre dfb,il inteleg:femeia lui doarme cu tabloul meu in bratze si el e un pic(prea)frustrat
nu-i asa,"puisor"?
on:Foarte tare piesa"dor de mine".

cauta-ti ghostwriteri B0ka, dai punch-uri ca papa...B0ka wrote:omu in mare parte are dreptate,numai ca a facut o gresala tipica oricarui incepator:nu si-a dat seama ca nu trebuia sa dea postu asta,trebuia sa va persifleze scurt...cat despre dfb,il inteleg:femeia lui doarme cu tabloul meu in bratze si el e un pic(prea)frustratnu-i asa,"puisor"?
ok,daca iti cauti si tu ghostthinkeri,ca gandesti ca Becali..DFB wrote:cauta-ti ghostwriteri B0ka, dai punch-uri ca papa...B0ka wrote:omu in mare parte are dreptate,numai ca a facut o gresala tipica oricarui incepator:nu si-a dat seama ca nu trebuia sa dea postu asta,trebuia sa va persifleze scurt...cat despre dfb,il inteleg:femeia lui doarme cu tabloul meu in bratze si el e un pic(prea)frustratnu-i asa,"puisor"?