Shobby - Ce nu ati inteles

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Anto.
Psycho

Post by Anto. »

vrea sa scoata 6 clipuri tipul :lol:

haha ce am gasit .

Pe numele sau adevarat Dragan Ionut . Este nascut in data de 08.10.1980 , in zodia balantei , fiind unul din cei mai buni rapperi din tara noastra . Pe langa hip-hop ii place sa
navigheze pe internet si sa pescuiasca . Printre artistii sai preferati se numara Bone Thugs 'n' Harmony , Dr. Dre, Snoop Dogg , Eminem . Adora sa-si traiasca viata in apropierea prietenilor si a familiei. In domeniul vestimentar ii place sa se imbrace cu haine de genul Nike , Adidas , Prada. Uraste sa fie mintit de catre femei,deatfel avand ura si pentru politisti si turnatori.
Incepe sa asculte muzica rapp inca din 1992,spunand despre acesta ca este "una din cele mai bune genuri muzicale". Se apuca de cantat in anul 1997,pana in ziele noastre colaborand cu mai multi rapp-eri,de genul Honey , Sisu , Puya , Nico si altii.
Last edited by Anto. on Sat Jul 19, 2008 4:02 pm, edited 1 time in total.
cristi_yori
rapperu vostru preferat

Post by cristi_yori »

daca era 1 aprilie ma radeam asa ma ingrozesc
Nici macar coperta nu e bine facuta....fumul ala e total aiurea pus :lol:
Loveste cu umbra sabiei tale
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

nu ca m-ar interesa prea mult, dar de ce e "fumul ala total aiurea pus" ?
Image
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Image

Image

nu cred ca astea sunt genu' de poze pe care le-ai pune pe siteul tau de prezentare.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

sa vada lumea ca e gangsta
Image
NskY
#

Post by NskY »

pe bune acum, 2000 de cduri vandute fara sa dai cd la schimb ci doar sa iei banii... e fffff mult. nimeni altu nu a vandut nici macar 500 si el a dat si cdul nu a luat doar banii... :|

+ ca metoda asta cu contul in banca e putin aiurea... mie imi placea trupa codu penal in momentu in care am inceput sa ascult hiphop, albumul pe viata era chiar ok. cred ca shobi ar fi avut mai mult succes daca ramanea pe felioasa cu cabron.

daca metoda asta o sa aiba succes ar fi o lectie pentru toate trupele din hiphop. sa iei 20 de ron de la 2000 de oameni vine exact 40.000 de ron. adica 400 de milioane cum ar veni, fara sa investesti nimic, nici bani in cduri, nici bataie de cap cu posta pt comenzi, nici bani de promovare/clip/etc. mie nu`mi vine sa cred ca se poate intampla una ca asta. 2000 de oameni sa dea 20 de ron pentru ceva ce nici macar nu stiu daca o sa le placa. + ca eu daca as fi printre aia 2000 m`as gandi in felul urmator "adica eu dau 20 de ron.. ca shobi sa puna albumu pe net? pai ce io`s prost? si pe urma sa dea download si aia care n`au pus bani in cont. ia mai bine sa fac invers, sa puna altu 20 de ron in cont si il iau si eu cand apare." plm... sunt mai zgarcit eu de fel.

m`as abtine, dar chiar nu pot, mi se pare senzational.
Meursault
confuz

Post by Meursault »

N-o sa plateasca nici 50 de oameni. Nu ca mi-ar pasa.
NskY
#

Post by NskY »

mie inca nu`mi vine sa cred cum poate avea asemenea asteptari.

cea mai buna metoda ar fi fost urmatoarea: pentru a downloada ai nevoie de un cod, ca sa obtii codul dai sms la 5081 (SOBI :lol: ) sms care costa 3/4 euro.
dan
Pop

Post by dan »

'nsky wrote:mie inca nu`mi vine sa cred cum poate avea asemenea asteptari.

cea mai buna metoda ar fi fost urmatoarea: pentru a downloada ai nevoie de un cod, ca sa obtii codul dai sms la 5081 (SOBI :lol: ) sms care costa 3/4 euro.
nu.. cea mai buna metoda ar fi (in cazul in care nu e album oficial) sa faca cd-urile la mine in functie de comenzi :lol:
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

ba... mie îmi place shobby şi presupun că mi-ar plăcea albumul...
nu prea dau eu bani pe cd-uri & shit.. aşa că în niciun caz nu ajut la această strângere de fonduri pentru dracu ştie ce
dar dacă îi iese faza şi o să fie la download (DAAACĂ).. atunci downloadez şi ascult... până la urmă eu cred că (dacă e serioasă treaba asta) o să renunţe şi o să pună direct la download... sau o să pună mâine şi o să zică c-a glumit... (ce? măcar a încercat)

şi nu mai fiţi hateri... aşa e-n rep la noi
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

he got balls
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Nerub wrote:şi nu mai fiţi hateri... aşa e-n rep la noi
Tie am observat ca-ti place orice. Eu sunt mai selectiv, stii, daca stimezi tot, defapt nu stimezi nimic.
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

siteul e la fel ca codu' :lol:
nu as da bani pe asa ceva :)
Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Image

e fan hades...

CE NU AM INTELES: deci... depui 20 ron, si primesti cdu?... sau depui 20ron si astepti sa mai puna si alti 1999 de oameni 20ron si poti sa il downloadezi? ...sau cum plm? sau dupa ce 2000 de fraieri cumpara cdul il pot downloada inca 4000...? ...

asta nu inteleg...plus ca daca vinde un cd, a doua zi se va gasi la download oricum ...

P4c3 s|-|0bBy
Image
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

ce idiotzenie :)))))))))))))))))))))))))))))

tre sa asteptzi 1999 d oameni sa cumpere albumu k sa il potzi downloada si tu...DOWNLOADA !

=))

fir intins,cioby!
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Post Reply