eu am ales beatu stefane,si la om i-a placut...si mie imi place...mai ales ca se potriveste cu subiectul piesei.mi se pare foarte ok si caterinca,intelegi?
ma , pana la urma omu' da cum poate si cum vrea si cum crede el ca ii place , nu?nu ar trebui sa fie asa?daca iti place iti place daca nu nu.omu' face ce vrea:) piesa e buna , merge.
pace
Last edited by Obsesiv on Wed Aug 20, 2008 4:32 pm, edited 1 time in total.
HASCH wrote:ma , pana la urma omu' da cum poate si cum vrea si cum crede el ca ii place , nu?nu ar trebui sa fie asa?daca iti place iti place daca nu nu.omu' face ce vrea:) piesa e buna , merge.
pace
e treba omului daca tine cont de ce am zis. eu am incercat sa ajut cu un sfat. un e buna,merge nu prea ajuta
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
ai dreptate sa n'o iei in nume de rau sau kkt..
in fine , eu am zis asta fiindca mie personal imi place cum da.adica e un pic mai diferit pe stilul de a spune cuvintele, nuj cum sa zic.
pai numa pe piesa asta am dat mai ciudat,o trebuit sa dau mai chill....asa cere beatu si probabil o iesit mai nu stiu...plm,mie mi se pare ok.normal ca tin cont de sfaturi bune,rele.mi se pare normal sa fie parerile impartite....paceeee
Stefan P wrote:pai nu atingi fiecare vizualizare-n parte bai... e vorba de o suma. Daca se atinge suma de 300 de vizualizari imi bag io pla-n ea de limba romana. da io nush de ce te oftici tu asa..)) acum ai si tu cristian b , i-ai cerut lu ziq sa faca ceva asa latino ...
eu (8/20/2008 2:04:11 PM): pai intra ca am postat si eu
eu (8/20/2008 2:04:13 PM): unu asa sec
Marriansky (8/20/2008 2:04:16 PM): am intrat
eu (8/20/2008 2:04:30 PM): si el o sa se oftice
eu (8/20/2008 2:04:40 PM): si o sa imi explice mie ca ce a scris el e corect
eu (8/20/2008 2:04:48 PM): si eu ii arat discutia de pe mess cu tine
oricum, vreau sa vorbim de piesa
multumesc de intelegere.