NewEntry & DJ Ethnic prezinta Under fara granita
- OmuReptilaH
- un domn / doamna
- NewEntry
- fratele meu tu esti baiat

Daca nu vroiati sa iesiti in evidenta nu faceati o compilatie pe care sa va treceti voi acolo ca promoteri de parca cine stie ce pielea p.... sunteti voi sa ii prezentati pe artistii de acolo. Pai mai intai sa reprezentati si voi ceva in muzica asta...
Stiu piesa lui vrak cu dudah - a dat duda un refren pe piesa aia de iti rupe capu. foarte smecher!
Stiu piesa pt ca a fost trasa la mine in studio. nu am luat compilatia si nici n-o s-o iau, pt ca m-a enervat la maxim tupeul unor copii care sprijina netul si nu stiu cu ce drept, se pun ei pe coperta de parca sunt f tari asa in treaba asta si promoveaza ei "tinere talente"
.
Eu intrasem prima data aici deoarece am crezut - dupa ce am citit titlul - ca este un artist nou cu un single nou... cand ma uit pe coperta zic - uite ca si-a scos si album asta... da ce-i asta dj etnic? de muzica etno? apoi am citit postarea lui nsky cu topul pieselor si l-am vazut pe dudah acolo. asa m-am prins ca s-a vrut a fi compilatie.
... ce plm ati facut voi ma? ati adunat niste piese le-ati pus intr-o arhiva cu o coperta pe care o putea face oricine. Sunteti tari! v-as strange mana...... in mengina.
E plina Romania ma de cioRapperi d-astia care nu scot capul la lumina pt ca nu au valoare si se gandesc sa isi faca si ei reclama pe carca altora.
Doar stim ce usor e sa dai un anunt cu "bla bla se lanseaza bla bla... trimiteti un demo... etc"
Nu am mai vb cu nimeni asa pe forumul asta dar ma scot din sarite oamenii de genul asta.
Stiu piesa lui vrak cu dudah - a dat duda un refren pe piesa aia de iti rupe capu. foarte smecher!

Eu intrasem prima data aici deoarece am crezut - dupa ce am citit titlul - ca este un artist nou cu un single nou... cand ma uit pe coperta zic - uite ca si-a scos si album asta... da ce-i asta dj etnic? de muzica etno? apoi am citit postarea lui nsky cu topul pieselor si l-am vazut pe dudah acolo. asa m-am prins ca s-a vrut a fi compilatie.

E plina Romania ma de cioRapperi d-astia care nu scot capul la lumina pt ca nu au valoare si se gandesc sa isi faca si ei reclama pe carca altora.
Doar stim ce usor e sa dai un anunt cu "bla bla se lanseaza bla bla... trimiteti un demo... etc"
Nu am mai vb cu nimeni asa pe forumul asta dar ma scot din sarite oamenii de genul asta.
"Lumea vorbeste... Prieteni, daca eram de kkt nu mai eram in gura voastra."
sigur... ce-o sa zici si tu?! de parca noi nu stim cum merg astea cu "compliatiile de net". Compilatii d-astea de care ai facut tu fac si maine repede asa si pana seara o ai gata 
vezi ca ai ascultat prea mult cumicu
acum astia se numesc ciorapperi.
Si totusi... vreti sa va faceti imagine pe carca altora... plm... macar de erati tari dar nici in topul ala de pe prima pagina n-ati intrat...
De ce nu va faceti voi un album frumos, sa va faceti publicitate asa pe carca voastra?! Eventual si o lansare intr-un club cum este normal atunci cand mai vrei sa si vinzi... nu lansari d-astea in "filehare", "dump.ro"
Totusi... iti doresc succes!
o sa te ascult cand o sa scoti si tu ceva. nu o sa iau o compilatie ca sa vad ce canti tu.

vezi ca ai ascultat prea mult cumicu

Si totusi... vreti sa va faceti imagine pe carca altora... plm... macar de erati tari dar nici in topul ala de pe prima pagina n-ati intrat...

De ce nu va faceti voi un album frumos, sa va faceti publicitate asa pe carca voastra?! Eventual si o lansare intr-un club cum este normal atunci cand mai vrei sa si vinzi... nu lansari d-astea in "filehare", "dump.ro"

o sa te ascult cand o sa scoti si tu ceva. nu o sa iau o compilatie ca sa vad ce canti tu.

"Lumea vorbeste... Prieteni, daca eram de kkt nu mai eram in gura voastra."
- d2ok
- dimineata verific forumu
tot ce ai zis e valabil si pt tine, vezi ca la fel esti pe o compilatie care e lansata pe net, fara lansare in club, sa vrbesti knd scti album si faci lansarea ai in club cum face lumea...idiot..ai grija cum pui pulile in propozitie ca poate te futi singur in guraZHAO wrote:sigur... ce-o sa zici si tu?! de parca noi nu stim cum merg astea cu "compliatiile de net". Compilatii d-astea de care ai facut tu fac si maine repede asa si pana seara o ai gata
vezi ca ai ascultat prea mult cumicuacum astia se numesc ciorapperi.
![]()
Si totusi... vreti sa va faceti imagine pe carca altora... plm... macar de erati tari dar nici in topul ala de pe prima pagina n-ati intrat...![]()
De ce nu va faceti voi un album frumos, sa va faceti publicitate asa pe carca voastra?! Eventual si o lansare intr-un club cum este normal atunci cand mai vrei sa si vinzi... nu lansari d-astea in "filehare", "dump.ro"![]()
![]()
![]()