Nane - De Ale Mele (2008)
am ascultat vreo 30 de secunde dintr-o melodie si daca nu mi-a placut am dat play la urmatoarea'nsky wrote:la ora 3:06 pm cand ai postat, nu il aveai... nu luam in considerare ce a zis blacksun... dar la ora 3:22 pm deja ti`ai spus parerea despre el... cum ? in 16 minute ai ascultat 22 de piese ? majoritatea pieselor avand 3 4 minute. sau ai dat doar play sa auzi negativu si pe urma skip ?
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
ba da'o'n pula mea de treaba :
Download Count: 1773 time(s)
Nane, de cate ori ti'ai downloadat arhiva ?
P.S. : renunta la constipare ..
P.S. 2 : Skizzo Skillz despre mixtape-ul lui Nane:
"Daca nu ai auzit de Nane, am sa-ti fac o scurta prezentare. Nu are nici 18 ani, e la al 4-lea mixtape si pune Orsova pe harta din punct de vedere “hip hop”. Pe acest material m-am implicat cu o coperta si un refren la piesa “aceeasi jungla” mixata si masterizata de Exo din Cluj la care ii multumesc pe aceasta cale. Intra pe http://sudhop.ucoz.com/ downloadeaza, asculta si da-i mai departe pentru ca asta e situatia “repului” in ziua de azi. Cei 3 pasi hip hop, adica DOWNLOAD - LISENT - SEND."
^ Ce analfabet..
Download Count: 1773 time(s)
Nane, de cate ori ti'ai downloadat arhiva ?

P.S. : renunta la constipare ..
P.S. 2 : Skizzo Skillz despre mixtape-ul lui Nane:
"Daca nu ai auzit de Nane, am sa-ti fac o scurta prezentare. Nu are nici 18 ani, e la al 4-lea mixtape si pune Orsova pe harta din punct de vedere “hip hop”. Pe acest material m-am implicat cu o coperta si un refren la piesa “aceeasi jungla” mixata si masterizata de Exo din Cluj la care ii multumesc pe aceasta cale. Intra pe http://sudhop.ucoz.com/ downloadeaza, asculta si da-i mai departe pentru ca asta e situatia “repului” in ziua de azi. Cei 3 pasi hip hop, adica DOWNLOAD - LISENT - SEND."
^ Ce analfabet..
- Twenty
- spre 5000 de posturi, e ok
Are nane asta o voce.. de parca i-ai dat una la coae.. Asta e tot ce-l strica.. vocea aia pitigaiata..
Am doar o melodie cu el in PC
Inca nu l-am downloadat.. Ca nu's acasa.. Cand ajung.. il ascult.. A mai trecut timpul.. poate numai e lovit la coae..
Am doar o melodie cu el in PC
Inca nu l-am downloadat.. Ca nu's acasa.. Cand ajung.. il ascult.. A mai trecut timpul.. poate numai e lovit la coae..
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"