Marijuana

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

meggadon wrote:n-ai treaba
Da , n-am... tre sa ies de pe forum , prost sunt ... inainte de '99 cu cine era pe felie ? Io asa stiu ( BUG Mafia ) ... n-ascultam atunci , n-ascult nici acum cacaturile astea , am vazut filmuletele alea de pe youtube cu istoria repului romanesc , si cred ca ea e acolo boss. Daca e ca tine , sunt io prost...daca nu , esti cretin rau varule.
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

oricum are pe cineva in spate de apare peste tot sau are piese... ca doar nu ne gandim ca le-a facut ea. era tare albumul ala al ei solo :)
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Stefan P wrote:
meggadon wrote:n-ai treaba
Da , n-am... tre sa ies de pe forum , prost sunt ... inainte de '99 cu cine era pe felie ? Io asa stiu ( BUG Mafia ) ... n-ascultam atunci , n-ascult nici acum cacaturile astea , am vazut filmuletele alea de pe youtube cu istoria repului romanesc , si cred ca ea e acolo boss. Daca e ca tine , sunt io prost...daca nu , esti cretin rau varule.
varule tu n-ai auzit de maijuana inainte de tupeu de borfas...cu copii focului si marijuana aia de pe inco zi inca-o poveste nu ajunge nicaieri fata asta(nu ca asa ar fi ajuns)..pe nicaieri nu-i ca acasa s-a ridicat un pic...a arso cu 66 o perioada prin concerte...in orice caz a avut ce-a mai fidela fata pe care la- facut puya 100%.as aca taci in zloboz si gandeste inainte sa-mi raspunzi mie.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Cum poti varule sa spui ca La Familia sustinea si facea cand ei erau la randu lor sub Mafia ... ce dreacu ne futem asa la icre... si Dana si Familia erau sub aceiasi aripa...ca astia din urma se ajutau intre ei , da... da nu spui tu ca fara La Familia nu era asta nimic , atata timp cat o arde cu Cartelu de la inceput , si Tataee nu a lasat pe nimeni p-afara... stii tu ce stii , atat ca nu ai logica ...
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

eu cand iti zic ca n-ai treaba...aripi cartele...du-te vereeeeeee :lol: :lol: :lol:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

:)))) du-te ma-n plm ... muie dana marijuana, si gata ... si dan voiculescu si toata antena 1.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

http://www.apropo.ro/fun/stiri/marijuan ... nt-3529844

http://www.apropo.ro/wow/marijuana-a-uc ... na-3538340

in caz ca nu v-ati uitat la emisiune,uitati cum a ajuns prima femeie din romania care a avut curajul sa-si puna vocea pe un beat de hip-hop.
ce a fost ea si ce n-a fost,dupa parerea mea chiar nu mai conteaza. priviti prezentul.
Viața e complexă și are multe aspecte.
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

ce sparta e :)))

drogurile schimba tot!?!?!
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
NskY
#

Post by NskY »

cum face mallone din tzantzar armasar... ce e mare lucru ? o fata consuma droguri si apare la tv... SENZATIONAL
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

coaie ... este imposibil ca pe un forum de cacat sa nu se gaseasca un ratat care sa comenteze la orice postez eu. de aici trag concluzia ca foarte multi de pe aici au un caracter de mizerie si sunt destul de plapanzei la cerebel. pentru ca rautatea e sora mica a prostiei.
lasa-ma frate in durerea mea sa postez ce vreau eu,ce linkuri vreau,sa-mi spun punctul de vedere,sa ma ignori si sa nu-mi mai spui mie ce fac eu sau ce nu fac.
te rog eu,ignora-ma,fa abstractie de mine.
tu ca un moderator ce esti,generezi offtopic mai mult decat alti useri. eu am vbit despre marijuana,iar tu despre mine. de ce mai esti moderator ? ce exemple dai tu ?
repet. lasa-ma in pace ca nu vreau sa mai imi pronunti numele. stefan p si alin-san vad ca au inceput sa inteleaga. ( sau nu ? )
NskY
#

Post by NskY »

eu nu mai vreau sa fiu moderator... am mai spus asta de 2 ori pana acum... sa fii sanatos
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

si eu sunt de acord cu megga. Cat a fost sustinuta, Marijuana a fost doar semipenibila. Acuma e penibila pur si simplu. Dar asta doar strict muzical (si in speta muzical hip-hop). Altminteri e ok. Si cred ca ea ar fi fost (din perspectiva rap-ului) mai buna ca groupie, ca "homie" decat ca MC/artist.

Eu i-am privit cu simpatie pe BUG pentru ca au fost primii care au lansat o fata (pe primul lor album). Din pacate, nu s-a nimerit sa fie una cu talent intrinsec si artistic a fost Milli Vanilliul alter ego-ului feminin al baietilor care mai stiau cu rapul. Nu a avut o individualitate artistica per se. Nici ea, nici celalalt reboot, Ganja.

Insa repet, in rest, ca om, ca fan e super ok. Eu chiar am stat mai mult de vorba cu ea cand avea vreo 15 ani, la lansarea primului BUG Mafia si nu m-a deranjat nimic din parerile ei (era destul de matura, pentru varsta ei).
Hipocrisy is the greatest luxury!
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

drogurile au distrus-o rau de tot ...
cand ma uit la cat de pustoaica era in filmarea aia de sub podul grand cand interpreteaza baietii de la mafia inc-o zi,inc-o poveste si ma uit cum arata in show la maruta,ma iau cu mainile de cap.
tux
since '91

Post by tux »

ala de pe 'happines flower' nu e mike diamondz ma? e tare ideea la bucata aia! 8)
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

i-a cam zis-o dobrescu lu butch nu?
Post Reply