Zgarie Nori Live in El Grande COmandante Sambata 27 iunie
-
- fratele meu tu esti baiat
ne cerem scuze. e o schema a noastra sa revergoram topicu.
lucram sistemul dinauntru
"nu esti continutul portofelului .nu esti rimelul de la ochi sau conversii din picioare .nu esti telefonul tau cu cacat de touch screen.nu esti barurile in care mergi si nici macar muzica pe care o asculti.nu esti nimic din ce te-au invatat televizorul ,radioul si reclamele sms ."
lucram sistemul dinauntru
"nu esti continutul portofelului .nu esti rimelul de la ochi sau conversii din picioare .nu esti telefonul tau cu cacat de touch screen.nu esti barurile in care mergi si nici macar muzica pe care o asculti.nu esti nimic din ce te-au invatat televizorul ,radioul si reclamele sms ."
marfa zgarie nori pacat ca baietii de la volt audio nu sunt in stare sa va faca sa sunati cum trebuie / cel putin in suburbia nu intelegeai nimic / marfa ideea oricum / sunetistii lu' peste volt audio auzi
)

cine are aceleasi interese?
sunete video lumini studio pirotehnica scenografie design freestyle battle cypher dj cacat bun verzisori masini cacat tare
Sa se pensioneze?
cici pleau madafacare
sunete video lumini studio pirotehnica scenografie design freestyle battle cypher dj cacat bun verzisori masini cacat tare
Sa se pensioneze?
cici pleau madafacare
-
-
- un domn / doamna
oka, facem in urmatorul fel.
ca sa nu mai existe discutii, Iustin pe viitor am sa te rog sa postezi direct afisul la topicul Events.. here, there..everywhere
restu, potoliti-va.
ca sa nu mai existe discutii, Iustin pe viitor am sa te rog sa postezi direct afisul la topicul Events.. here, there..everywhere
restu, potoliti-va.
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
-
-
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu