care va duceti incercati o tinuta destul de non-rep, sau s'ar putea sa faceti cale intoarsa... plus de asta, daca va asteptati la mai mult de 25...30 de minute de show, mai bine va pastrati banii pt. altceva, pt. ca in fond 50 de ron nu este "biletul la Ja-Rule", ci doar intrarea in Bamboo.
dan xan yan wrote:aia sunt Cash Money Millionaires copilu'... cu Cash Money Records... Hot Boys (Juvenile, Lil Wayne, B.G. & Turk) si Big Tymers (Birdman & Mannie Fresh)
which is crap.
Cash Money Click chiar SUNA bine.
off topic, juvenile chiar e smecher.. plus acest crew la sfarsitul anilor 90 se lauda ca nu folosesc deloc sample-uri
legat de ja rule, sunt multe necunoscute, una ar fi la cat incepe, alta cat dureaza.. legat de imbracaminte.. nu cred ca te da nimeni afara daca vii in jeansi si tricou cu hanorac sau geaca pe deasupra
...cica si-a pierdut respectu pe strazi...poi normal...daca o arde prin cluburi de snobi si topiti,gen Bamboo...in beefu cu 50 imi place mai mult Ja...as fi venit daca as fi stat mai bine cu banii si daca nu as fi avut sesiune...se merita 50 lei...da nu in Bamboo...
dan xan yan wrote:nu cred ca te da nimeni afara daca vii in jeansi si tricou cu hanorac sau geaca pe deasupra
nu te da... dar nici nu te lasa sa intri. crede'ma pe cuvant ca bamboo nu sta in aia 50 ron X 12 repari(care nu isi iau nici macar o apa de la bar) ....
B0ka wrote:se merita 50 lei...da nu in Bamboo...
nu inteleg mentalitatea asta. nu e acelasi jarule?