01 Salut Carbon si multumim ca ai acceptat invitatia noastra.
Salut
02 In sfarsit , dupa 4 ani si jumate de asteptare a iesit noul tau album “ Reactii adverse”, iar fanii au fost rasplatiti cu un dublu CD. Ce imi poti spune despre acest album ? Cata munca sta in spatele lui ? De ce a trecut asa de mult timp pana sa il scoti ?
Vreti sa spuneti primul album. Prima oara am inceput sa lucrez la album in primavara lui 2005, la studiou “Recreate” unde am tras in jur de 25 piese. Intre timp au avut loc anumite evenimente in viata personala care au pus in umbra proiectul, in plus, s-a desfiintat si studioul si nu am mai depus niciun efort pentru a recupera piesele deja trase. In septembrie 2007 am hotarat sa termin lucrul inceput, de data asta la Daw Studio si am retras tot albumul, revizuind piese mai vechi si concepand altele noi. De atunci au trecut 18 luni timp in care am pus la punct toate aspectele privind alegerea beaturilor, a mc-iilor si dj-iilor potriviti pentru fiecare piesa, cateva zeci de ore de inregistrari, un milion de nervi si perioade de relaxare totala. Initial albumul l-am intitulat “Alchimistul” dar am decis sa-l schimb in “Reactii Adverse” pentru ca fiecare piesa a fost scrisa in anumite situatii sau stari ca reactie la “acel ceva”, noul titlu fiind semnificativ in acest sens.
Din punct de vedere al constructiei am cautat ca tematica textelor sa fie in acelasi film cu beaturile alese, ramane ca ascultatorul sa isi faca o parere finala in acest sens daca am reusit sau nu. Consider ca invitatii au avut un rol important in echilibrarea albumului si au adus un plus valoare. Productiile sunt semnate de Sez, Vlad Dobrescu, Raz One, Seb, Sagace Snephrue si subsemnatul; la zgarieturi sunt Dj Paul, Dj J-on si Dj Faibo X; la rime: Cedry2k, Doc, Aforic, Deliric 1, Vlad Dobrescu, Nwanda, Adn, Grasu XXL, Bitza si Raku. Proiectul grafic a fost realizat de Razvan Eremia aka Jupiter aka Deliric 1. La categoria “finisaje si briz-brizuri “ au lucrat Dj Undoo (mixaj) si Double L(masterizare) iar montajul final al albumului l-am facut impreuna cu VD. Cam asta ar fi in cateva cuvinte.
citeste tot interviul aici:
http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... entru.html