avand in vedere k il cunosti si stai in acelasi oras cu el de ce nu ii spui fata in fata?....cred ca ti se pare mai palpitant pe forumuri ...l ai desconspirat pe Phc "fitzosul":)) pt devi e mesaju ;;)
Alejo wrote:avand in vedere k il cunosti si stai in acelasi oras cu el de ce nu ii spui fata in fata?....cred ca ti se pare mai palpitant pe forumuri ...l ai desconspirat pe Phc "fitzosul":)) pt devi e mesaju ;;)
alejo...nu cred ca e treaba ta ce zic eu sau ce fac eu...sau ce o sa zic sau o sa fac....nu ai nici o legatura tu.....nu inteleg dc te bagi...e parerea mea...si pot sa mi-o exprim in ce fel vreau....sau topicul asta e ceva de genu...."ce parere aveti de......?"dar se accepta numai laude?care e treaba ...ca nu inteleg?....aa..si apropo nu am nimic cu phc dar mi-am spus parerea ...si nu sunt ipocrita ca altii ...(se stiu ei)....care pe fatza il pupa si in fund pe om si pe la spate se dau necunoscatori.....in fine.....
Alejo wrote:avand in vedere k il cunosti si stai in acelasi oras cu el de ce nu ii spui fata in fata?....cred ca ti se pare mai palpitant pe forumuri ...l ai desconspirat pe Phc "fitzosul":)) pt devi e mesaju ;;)
alejo...nu cred ca e treaba ta ce zic eu sau ce fac eu...sau ce o sa zic sau o sa fac....nu ai nici o legatura tu.....nu inteleg dc te bagi...e parerea mea...si pot sa mi-o exprim in ce fel vreau....sau topicul asta e ceva de genu...."ce parere aveti de......?"dar se accepta numai laude?care e treaba ...ca nu inteleg?....aa..si apropo nu am nimic cu phc dar mi-am spus parerea ...si nu sunt ipocrita ca altii ...(se stiu ei)....care pe fatza il pupa si in fund pe om si pe la spate se dau necunoscatori.....in fine.....
u te legi de "PHC OMUL"....nu ia nimeni apararea nimanui dar aici e vorba despre materialul sau...nu de el ca om....kestya cu ipocrizia ..nu prea ne intereseaza cum esti u ....baga texte din astea la o agentzie matrimoniala dk esti in cautare de "ceva"....data viitoare sa iti vezi lungul nasului:))) nu sa faci afirmatii care n au nici o legatura cu topicul de aici....si aqm pt Phc. ca sa zic si eu cv despre material...in comparatzie cu precedentul e slab....chiar nu am gasit nici o piesa care sa imi placa ...dekt beatu de la intro....orikm Bafta
u te legi de "PHC OMUL"....nu ia nimeni apararea nimanui dar aici e vorba despre materialul sau...nu de el ca om....kestya cu ipocrizia ..nu prea ne intereseaza cum esti u ....baga texte din astea la o agentzie matrimoniala dk esti in cautare de "ceva"....data viitoare sa iti vezi lungul nasului:))) nu sa faci afirmatii care n au nici o legatura cu topicul de aici....si aqm pt Phc. ca sa zic si eu cv despre material...in comparatzie cu precedentul e slab....chiar nu am gasit nici o piesa care sa imi placa ...dekt beatu de la intro....orikm Bafta
sincer...nu ai priceput nimic din ce am zis eu ...si daca nu esti in stare sa citesti tot ce scriu ...e trist.....ia la rand tot ce am scris prima oara si vei vedea parerea mea despre materialul lui...dar tu observi numai ce vrei....te rog nu-i mai pupa pe altii in fund......vezi-ti de topicul tau....ca ai si tu unul ...si nu te mai afirma pe altele.....nu am chef sa ma cert cu tine..eu stiu cat poti si ce poti....te pup cu drag.....)
nu am vrut sa citesc . nici nu am vrut sa scriu aici ca ma doare in pula,
dupa cum vedeti nici macar nu mi-am pus eu materialul la dld
merci de publicitate!
Ce de afirmatii cu viziuni neclare devia tu ai pupat in cur /falus vreodata?
daca da pe cine si cat timp =)))
ref la cauza nobila de a da cu parerea la ceva ce tu nu poti intelege because esti deficitara cu Spume la Gura ar fi bine sa Belesti Okii la okii pe care nu ii vezi ...Pace pizdis..!!![/b]
primii pasi: adutzi aminte cine esti..consulta oglinda..!!!!
deevi wrote:sincer...ma aspteptam la ceva mai bun avand in vedere ca am mai ascultat piese cel putin produse de el.....si omu' phc e "branza buna in burduf de caine"...a ..si sa mai lase din fitze omu ' pt ca inca e jos.....succes ....&la mai mare;)
de la ce am zis eu mai sus....uite unde s-a ajuns....nu inteleg care e problema?partea cu fitzele?....nu cred ca e mare lucru....trebui sa reformulez sau ce?..vad ca nu stiu cum ...si dc se inregistreaza unii special ca sa ma injure pe mine ca am afirmat nuj ce.....nu am amenintat cu nimic si nu am deranjat pe nimeni...oricum deja e de rahat discutia.....eu nu o sa mai zic nimic....ma retrag ca nu prea ai cu cine sa vb....unii oameni reactioneaza asa....si nu stiu dc... culmea se ataca cine nu trebuie...