PHilarmoniC - Spre renastere [EP DOWNLOAD]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

epho
gisulapu

Post by epho »

Xpl wrote:suna bine coperta .
tu-ti gura aia=)))

cum de nu ai mai facut bai piladaraimschilarmonic feat cu doc? :lol:
Alejo
tanar

Post by Alejo »

avand in vedere k il cunosti si stai in acelasi oras cu el de ce nu ii spui fata in fata?....cred ca ti se pare mai palpitant pe forumuri ...l ai desconspirat pe Phc "fitzosul":)) 8) pt devi e mesaju ;;)
deevi
tanar

Post by deevi »

Alejo wrote:avand in vedere k il cunosti si stai in acelasi oras cu el de ce nu ii spui fata in fata?....cred ca ti se pare mai palpitant pe forumuri ...l ai desconspirat pe Phc "fitzosul":)) 8) pt devi e mesaju ;;)

alejo...nu cred ca e treaba ta ce zic eu sau ce fac eu...sau ce o sa zic sau o sa fac....nu ai nici o legatura tu.....nu inteleg dc te bagi...e parerea mea...si pot sa mi-o exprim in ce fel vreau....sau topicul asta e ceva de genu...."ce parere aveti de......?"dar se accepta numai laude?care e treaba ...ca nu inteleg?....aa..si apropo nu am nimic cu phc dar mi-am spus parerea ...si nu sunt ipocrita ca altii ...(se stiu ei)....care pe fatza il pupa si in fund pe om si pe la spate se dau necunoscatori.....in fine.....
Alejo
tanar

Post by Alejo »

deevi wrote:
Alejo wrote:avand in vedere k il cunosti si stai in acelasi oras cu el de ce nu ii spui fata in fata?....cred ca ti se pare mai palpitant pe forumuri ...l ai desconspirat pe Phc "fitzosul":)) 8) pt devi e mesaju ;;)

alejo...nu cred ca e treaba ta ce zic eu sau ce fac eu...sau ce o sa zic sau o sa fac....nu ai nici o legatura tu.....nu inteleg dc te bagi...e parerea mea...si pot sa mi-o exprim in ce fel vreau....sau topicul asta e ceva de genu...."ce parere aveti de......?"dar se accepta numai laude?care e treaba ...ca nu inteleg?....aa..si apropo nu am nimic cu phc dar mi-am spus parerea ...si nu sunt ipocrita ca altii ...(se stiu ei)....care pe fatza il pupa si in fund pe om si pe la spate se dau necunoscatori.....in fine.....
u te legi de "PHC OMUL"....nu ia nimeni apararea nimanui dar aici e vorba despre materialul sau...nu de el ca om....kestya cu ipocrizia ..nu prea ne intereseaza cum esti u ....baga texte din astea la o agentzie matrimoniala dk esti in cautare de "ceva"....data viitoare sa iti vezi lungul nasului:))) nu sa faci afirmatii care n au nici o legatura cu topicul de aici....si aqm pt Phc. ca sa zic si eu cv despre material...in comparatzie cu precedentul e slab....chiar nu am gasit nici o piesa care sa imi placa ...dekt beatu de la intro....orikm Bafta
deevi
tanar

Post by deevi »

Alejo wrote:
deevi wrote:

u te legi de "PHC OMUL"....nu ia nimeni apararea nimanui dar aici e vorba despre materialul sau...nu de el ca om....kestya cu ipocrizia ..nu prea ne intereseaza cum esti u ....baga texte din astea la o agentzie matrimoniala dk esti in cautare de "ceva"....data viitoare sa iti vezi lungul nasului:))) nu sa faci afirmatii care n au nici o legatura cu topicul de aici....si aqm pt Phc. ca sa zic si eu cv despre material...in comparatzie cu precedentul e slab....chiar nu am gasit nici o piesa care sa imi placa ...dekt beatu de la intro....orikm Bafta

sincer...nu ai priceput nimic din ce am zis eu ...si daca nu esti in stare sa citesti tot ce scriu ...e trist.....ia la rand tot ce am scris prima oara si vei vedea parerea mea despre materialul lui...dar tu observi numai ce vrei....te rog nu-i mai pupa pe altii in fund......vezi-ti de topicul tau....ca ai si tu unul ...si nu te mai afirma pe altele.....nu am chef sa ma cert cu tine..eu stiu cat poti si ce poti....te pup cu drag.....:))
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Eu am inteles ce a zis si are dreptate cred. Now stop it! Both of you!

PS: nu il pupa cu drag ca el "ii pupa pe altii in fund" :D
philarmonic
tanar

alo

Post by philarmonic »

nu am vrut sa citesc . nici nu am vrut sa scriu aici ca ma doare in pula,
dupa cum vedeti nici macar nu mi-am pus eu materialul la dld
merci de publicitate!
PaCePa
tanar

BELESTE OKII

Post by PaCePa »

Ce de afirmatii cu viziuni neclare devia tu ai pupat in cur /falus vreodata?
daca da pe cine si cat timp =)))

ref la cauza nobila de a da cu parerea la ceva ce tu nu poti intelege because esti deficitara cu Spume la Gura ar fi bine sa Belesti Okii la okii pe care nu ii vezi ...Pace pizdis..!!![/b]
primii pasi: adutzi aminte cine esti..consulta oglinda..!!!!
PaCePa
tanar

Post by PaCePa »

:bow: am gresit trebuia sa scriu si etimologic asha k repar greseala potrivit dexului
Devi (in starea ei naturala) vine de la supercunoscutul verb A DEVIA

:arrow: daca nu crezi suna-l pe Pruteanu..

with respect :butch2: :butch2: :butch2: :butch2: ...N+1
deevi
tanar

Re: mda

Post by deevi »

deevi wrote:sincer...ma aspteptam la ceva mai bun avand in vedere ca am mai ascultat piese cel putin produse de el.....si omu' phc e "branza buna in burduf de caine"...a ..si sa mai lase din fitze omu ' pt ca inca e jos.....succes ....&la mai mare;)

de la ce am zis eu mai sus....uite unde s-a ajuns....nu inteleg care e problema?partea cu fitzele?....nu cred ca e mare lucru....trebui sa reformulez sau ce?..vad ca nu stiu cum ...si dc se inregistreaza unii special ca sa ma injure pe mine ca am afirmat nuj ce.....nu am amenintat cu nimic si nu am deranjat pe nimeni...oricum deja e de rahat discutia.....eu nu o sa mai zic nimic....ma retrag ca nu prea ai cu cine sa vb....unii oameni reactioneaza asa....si nu stiu dc... culmea se ataca cine nu trebuie...

de un mare rahat
PaCePa
tanar

Post by PaCePa »

de cate ori pe zi accesezi acest topic? eu cred k esti fana si nu ai tupeu sa zici:)))))

dar oricum esti de rahat :))) k nu stii sa te exprimi..cine te crezi tu sa ii judeci pe altii sau sa te bagi in seama? ( cei din interior au voie )

vezi-ti de lungu nasului k dusmanul din fata okilor e periculos..ca o cota a Dunarii dupa un sezon ploios . :mrgreen:
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

oooook. stati pa topic. pentru alte lucruri exista mastercard (sau mesajele private)
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

PaCePa wrote:de cate ori pe zi accesezi acest topic? eu cred k esti fana si nu ai tupeu sa zici:)))))

dar oricum esti de rahat :))) k nu stii sa te exprimi..cine te crezi tu sa ii judeci pe altii sau sa te bagi in seama? ( cei din interior au voie )

vezi-ti de lungu nasului k dusmanul din fata okilor e periculos..ca o cota a Dunarii dupa un sezon ploios . :mrgreen:

E cam de cacat ce faci tu aici.
Alexsay
fratele meu tu esti baiat

Post by Alexsay »

PaCePa wrote:de cate ori pe zi accesezi acest topic? eu cred k esti fana si nu ai tupeu sa zici:)))))

Mo spart asta cu lirica lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
PaCePa
tanar

Post by PaCePa »

:shock: esti prost cu mata CLUE pastreaza-ti ideile pt tine si pt alexsay sau faceti laba pe acordurile lu phc :twisted:
Post Reply