Bangeru fara Sample-uri
- Kaen Shine
- Shiftee
Go Kenshin! 
Chestia era ca aveam chef sa trag niste chitara electrica si/sau vocale, dar e ok si asa.
Ce frumoase is concursurile astea spontane, iti mai creste putin adrenalina si e misto pentru comunitate.
Cat mai multe bangere, poate trec ceva artisti pe aici si se fac concurentii cu ceva cashcaval.
Noroc!

Chestia era ca aveam chef sa trag niste chitara electrica si/sau vocale, dar e ok si asa.
Ce frumoase is concursurile astea spontane, iti mai creste putin adrenalina si e misto pentru comunitate.
Cat mai multe bangere, poate trec ceva artisti pe aici si se fac concurentii cu ceva cashcaval.
Noroc!

I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
http://www.fileshare.ro/1041979510.08
Nelly furtado - Maneater Acapela pizdii
ba frate... ori sunt eu nebun ori asta e acapela d-aia sa-ti faca ziua de cacat ?
Deci ma minunez... ba un sfert merge pe 132 bpm ... dup-aia se fute , vrea pe 133... dai asa pula... nu merge la inceput... sa moara eustache si timbaland... ia ziceti-mi si mie ce bpm gasiti voi ca io cred ca-l bat pe timbo si-mi bag si pula-n gura lui.
pont...care vrea sa foloseasca asta la beatu asta banging sa bage frate...e crima...ca merge si pe dirty sauf d-ala de 60 bpm
LE... am dat si cu 132.5 , 6 , 7 plm etc etc ... deci am testat de am innebunit
Nelly furtado - Maneater Acapela pizdii
ba frate... ori sunt eu nebun ori asta e acapela d-aia sa-ti faca ziua de cacat ?
Deci ma minunez... ba un sfert merge pe 132 bpm ... dup-aia se fute , vrea pe 133... dai asa pula... nu merge la inceput... sa moara eustache si timbaland... ia ziceti-mi si mie ce bpm gasiti voi ca io cred ca-l bat pe timbo si-mi bag si pula-n gura lui.
pont...care vrea sa foloseasca asta la beatu asta banging sa bage frate...e crima...ca merge si pe dirty sauf d-ala de 60 bpm
LE... am dat si cu 132.5 , 6 , 7 plm etc etc ... deci am testat de am innebunit
- Kaen Shine
- Shiftee
- Kaen Shine
- Shiftee
- Kaen Shine
- Shiftee
[quote=eu] oricum nu e niciun premiu in afara de "ba, e tare cacatul asta facut fara sample-uri, bigapiaself"[/quote]
pai daca nu seobosesc sa citeasca tot threadu..las ca editez primu post
pai daca nu seobosesc sa citeasca tot threadu..las ca editez primu post
Last edited by Kaen Shine on Fri Apr 03, 2009 10:59 am, edited 1 time in total.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer