Veritas - Adevarul exponential EP download

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

CleeQue
adevarat sa mor de nu

Post by CleeQue »

bai da' ce destept esti! :D ma doare in cur de traducerea ta!

Pai daca e asa.. mai bine iti puneai Litteram. suna mai shukar!
Image
Cosmin S.
fratele meu tu esti baiat

Post by Cosmin S. »

Ba da chiar nu ai gasit de ce sa te iei.. in afara de nume?:)))
Toate ca toate.. facem si noi un cui?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Cosmin S. wrote:Poate ar fi mai bine sa comentezi mesajul pieselor si nu ce observi la prima vedere..
poate ar fi bine sa ne cauti pe afara. mesajul pieselor este unul banal, hamsii slabi iar piesele naspa. multumit?

veritas e un pic inregistrat la osim... banuiesc ca nu te intereseaza pt ca esti underground si nu scoti pe piata, nu? dar asa, din bun simt, puteai sa gasesti vreun alt nume, zic.

fi mai putin tare in gura, ca le stric copiilor distractia si nu ne mai jucam cu tine.
Image
Cosmin S.

Post by Cosmin S. »

Bai daca zici ca e inregistrat si chestii de genul.. imi cer scuze.. Nu ma gandeam ca o sa se faca atata gura pentru un nume care l-am gasit.. sincer pe moment.. Vroiam o parere de piese.. nu de nume,de cum arat,unde stau si alte rahaturi ;)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

nu'i nimic. la urmatoarele nume te vei gandi mai bine.
Image
Cosmin S.

Post by Cosmin S. »

Vecini cumva?
CleeQue
adevarat sa mor de nu

Post by CleeQue »

Cosmin S. wrote:Ba da chiar nu ai gasit de ce sa te iei.. in afara de nume?:)))
ti-am ascultat si cateva melodii de pe album.. si nu mai are rost sa sa-mi zic parerea. :shock:

si da. m-am gasit sa ma iau de numele tau. nu ti se pare ceva normal??

pa
Image
Tzacapaca
tanar

Post by Tzacapaca »

sincer nu ma intereseaza de un ban pa' care il pot primi fiindca parerea mea e in antiteza cu a unui om simplu dar care are HYPER MARELE GIGA RANKU de moderator...asa ca o sa ma exprim liber, indiferent de consecintze:1-> sincer mi se pare de tot cacatu ca voi criticati numele trupei....nu E VERITASAGA E VERITAS frustratilor...si va rog frumos sa va interesati mai bine si sa vedeti ca sunt mai multe asemanari de genu' in hh romanesc...dar plm zice unu ceva tre sa zica si restu de copilasi usor de influentzat,2 Mciul care zice-ti voi ca are probleme cu dictia...este defapt rarait...si nu stiu daca asta este neeaparat un defect,3 Albumul asta este peste multe alte chestii care voi le considerati tari din orice punct de vedere (flow,tehnica,productie chiar si mesaje abordate pentru ca atata timp cat tara e de cacat iar voi sunteti teribilisti si tristi e normal sa va tot spunem asta...nu?),4 "N-ai cum sa critici ceva ce nu intelegi" sau "N-ai cum sa critici ceva doar fiindca nu e pe gustu tau" (asta ca sa fiu mai indulgent cu voi" PAI BINE MA FRATILOR subiectele pieselor sunt foarte ok....acum daca tie iti place sa ti se vorbeasca de altceva....pff problema ta...nu inteleg de ce ai mai downloadat albumu de la bun inceput....pace si prosperitate si numai fiti rautaciosi in spatele pcului....sincer nu sunteti decat niste copilasi frustrati care asculta CTC in maxima combinatie cu Arssura sau Maximilian...si cand o ardeti trist plange-ti pe vre-o piesa de la nimenialtu(cu toate ca pun pariu ca nu a-ti trait nici 1 la suta din ce zice ala acolo) HIP HOPU E LIBER TERMINATILOR singurele standarde sunt Mcii care presteaza tine-ti minte asta NU AI CUM SA IL AUZI PE Cedry2k cum canta despre buci si cluburi...cum nu o sa iti vorbeasca puya niciodata despre constelatii...ai dreaq handicapati...dupa ce ca sunteti frustrati mai si imprastiati frustarea voastra peste munca altora...nimicuri
NskY
#

Post by NskY »

Tzacapaca wrote:sincer nu ma intereseaza de un ban pa' care il pot primi fiindca parerea mea e in antiteza cu a unui om simplu dar care are HYPER MARELE GIGA RANKU de moderator...asa ca o sa ma exprim liber, indiferent de consecintze
unde ai vazut tu pe acest forum sa se intample asa ceva? sa primeasca ban cineva cu o alta parere... ? unde? spune`ti parerea linistit, ca nu iti are nimeni treaba, cat timp nu vorbestii prostii si nu ataci alti useri aiurea.
Tzacapaca wrote::1-> sincer mi se pare de tot cacatu ca voi criticati numele trupei....nu E VERITASAGA E VERITAS frustratilor...si va rog frumos sa va interesati mai bine si sa vedeti ca sunt mai multe asemanari de genu' in hh romanesc...dar plm zice unu ceva tre sa zica si restu de copilasi usor de influentzat,
tocmai de asta criticam, ca e VERITAS, iar jhivago de la VERITASAGA, pe unele piese, asa prescurteaza numele trupei sale, VERITAS. "tot cu veritas ai sa adormi in fiecare seara" gen... de aici apar confuziile... daca e cineva ce ma poate contrazice, chiar il rog sa vina cu un argument plauzibil.. eu cred ca majoritatea cand au vazut titlul s`au intrebat "au scos veritasaga album nou?"

care restu de copilashi? care copilashi? daca faci o afirmatie, sustine`o... zi pe nume cine e copilash si cine s`a lasat influentat daca aici vrei sa bati... s`ar putea ca unii sa aiba mai multi ani ca tine... s`ar putea doar, nu zic ca e asa neaparat.
Tzacapaca wrote:2 Mciul care zice-ti voi ca are probleme cu dictia...este defapt rarait...si nu stiu daca asta este neeaparat un defect,
poate nu o fi un defect... dar ce "canta" el acolo... nu se intelege. una e sa asculti o piesa "curata" cu un mc cu dictie flow astea... si alta e sa il auzi pe unu cum se chinuie sa pronunte macar corect cuvantul...
Tzacapaca wrote:3 Albumul asta este peste multe alte chestii care voi le considerati tari din orice punct de vedere (flow,tehnica,productie chiar si mesaje abordate pentru ca atata timp cat tara e de c**** iar voi sunteti teribilisti si tristi e normal sa va tot spunem asta...nu?),
cum ai tras concluzia asta? zi`mi si mie, cum poti sa vorbesti in numele altora, si cum poti sa stii ce standarde are fiecare? albumul asta PENTRU MINE (ca eu nu vorbesc in numele altora) e un album SUB limita de MEDIOCRU...

sa ne intelegem, daca nu ne place albumul inseamna ca suntem teribilisti si tristi? pai daca stiam as fi zis si eu ca imi place... hai ma ce dracu... :)
Tzacapaca wrote:4 "N-ai cum sa critici ceva ce nu intelegi" sau "N-ai cum sa critici ceva doar fiindca nu e pe gustu tau" (asta ca sa fiu mai indulgent cu voi" PAI BINE MA FRATILOR subiectele pieselor sunt foarte ok....
nu ai voie sa nu iti placa ceva ce nu intelegi? sau de unde stii ca nu am inteles piesele care sunt in limba romana pe album? subiectele pieselor nu sunt neaparat foarte ok, aia e doar parerea ta de prieten sau membru al trupei ce plm esti... daca eu am alta parere, e treaba mea...
Tzacapaca wrote:acum daca tie iti place sa ti se vorbeasca de altceva....pff problema ta...nu inteleg de ce ai mai downloadat albumu de la bun inceput....
deja de la faza asta ai inceput sa devii nesimtit... sa intreci masura. eu cand am downloadat, de unde era sa stiu despre ce e vorba? tu cand iei un album cum stii despre ce e vorba pe el? n`ai cum... doar ascultand... ce autotune iti dai...
Tzacapaca wrote:pace si prosperitate si numai fiti rautaciosi in spatele pcului....sincer nu sunteti decat niste copilasi frustrati care asculta CTC in maxima combinatie cu Arssura sau Maximilian...si cand o ardeti trist plange-ti pe vre-o piesa de la nimenialtu(cu toate ca pun pariu ca nu a-ti trait nici 1 la suta din ce zice ala acolo)
pace si tie... eu nu sunt rautacios in spatele monitorului... daca vrei, ne intalnim si iti spun si in fatza ca albumul e naspa... ce o sa faci? o sa ma bati ca nu imi place? :)))) sa fim seriosi
din nou mananci cacat, de unde ma rog stii tu ce ascultam noi? si daca ar fi asa... care e problema ta ca eu ascult maximilian si ctc? ti`e ciuda ca ascult maximilian si nu ascult veritas? sau ar trebui sa ascult veritas si sa il las in mortii lui pe maximilian?
Tzacapaca wrote:HIP HOPU E LIBER TERMINATILOR singurele standarde sunt Mcii care presteaza tine-ti minte asta
deja o dai in diverse si cu gramatica... dar pt ca esti simpatic o sa iti explic ce anume ai gresit, ca pe viitor sa poti sa te indrepti si sa fii un om "ok" in societate, care sa nu se faca de cacat daca vorbeste pe mess cu o pizda putin mai desteapta decat el...

"tine-ti minte"

aici e vorba despre verbul "a tine" (a tine minte" care se conjuga in felul urmator

eu tin minte
tu tii minte
el tine minte
noi tinem minte
VOI TINETI MINTE
ei tin minte

cratima pentru verbul a tine o folosesti in situatii precum "tine-ti gura ca vorbesti prostii pe forum"
Tzacapaca wrote:NU AI CUM SA IL AUZI PE Cedry2k cum canta despre buci si cluburi...cum nu o sa iti vorbeasca puya niciodata despre constelatii...
cedry2k are pe albumul lui o piesa "barfe despre tarfe" pe care canta despre buci... care e problema? nu iti plac bucile?
Tzacapaca wrote:ai dreaq handicapati...dupa ce ca sunteti frustrati mai si imprastiati frustarea voastra peste munca altora...nimicuri
pe bune acum... ce ti`am facut noi muritorii de rand incat sa ne faci handicapati din spatele monitorului? chiar asa grav te`ai suparat ca nu ne place albumul asta? :(

ce sa iti mai zic ma, mi`ai fost simpatic ca de asta m`am obosit sa iti raspund... si vezi putin, masoara`ti cuvintele.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Tzacapaca wrote:nu E VERITASAGA E VERITAS frustratilor
Si atunci cand zic veritasaga : Tot cu VeritaS o sa adormi in fiecare noapte < va face voua reclama sau cum?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

nu e vina lor ca veritasaga isi prescurteaza numele in veritas pe diferite piese..poate oamenii chiar nu asculta asa ceva si nu au de unde sa stie.

Veritas = adevar
Veritas saga = poveste adevarata

e ADEVARAT ca nu-i un nume prea inspirat, dar nici copiat nu e, plus ca suna complet diferit de ce canta veritasaga.

cred ca s-a vorbit prea mult de asa zisa asemanare intre astea doua nume, cand defapt oamenii astia din Veritas asteapta pareri cu privire la ce au zis acolo..mie unul imi place, e peste multe alte cacaturi care apar mai nou, desi mai au de lucrat la dictie in primul rand, apoi la restul..flow, versuri etc...cat despre colaborari, mi se par reusite.Larry si releveu castiga playlistu ca de obicei, iar infinite skillz e tare pe filmul lui.

bafta!
NskY
#

Post by NskY »

ok, nu e vina lor ca veritasaga isi prescurteaza numele asa, asa cum nu e vina noastra ca ni se pare de cacat... e ok?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

nu va faceti si voi myspace? ca n-am chef sa downloadez aia ca dupa 3 secunde sa dau shift + delete. curios, curios, dar nu foarte. :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

sa'mi bag pula cat am ras :))))

Nume copiat nu e.. dar inspirat? CLAR !! Sunt curios, ca tot ziceati pe aici ca e peste multe chestii ce apar mai nou(lucru care'l spun mai toti padawanii din ziua de azi).. dati'mi exemple de chestii care's inferioare materialului asta.
Image
CleeQue
adevarat sa mor de nu

Post by CleeQue »

albumul asta.. este defapt o problema foarte grava.

am ascultat in seara asta o caseta de la M&G - Asculta si da-i mai departe.. asta e primul lor album.. si vreau sa spun ca materialul asta este de 100000000000000000 mai usor de digerat decat chestia aia pusa la download pe pagina 1.

-intrebare:

de ce nu se face un topic STAND UP COMEDY cu artisti hipap aka "tinere talente" care scot materiale de genul?

ar fii super tare, si nu ne-am mai certa ca "ala de ce a spus asta despre mine" sau ca "noi avem tehnica si voi sunteti niste copii frustrati"..

pa.
Image
Post Reply