BUSTA RHYMES @ BAMBOO MAMAIA - 1 MAI
Moderators: .etalosed, greuceanu
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
probabil o sa fiu criticat pt. postul asta, insa o sa-l bag oricum...iLL:WiLL wrote:nu este mult, mai ales pentru club. am impresia ca vara trecuta era 50 intrarea in orice seara.. deci ar fi fost 100 intrarea si fara busta
nu e mult, ci e foarte mult 100 de lei intrarea daca luam in considerare ca publicul de rap din RO e format in marea lui majoritate din liceeni sau cel mult studenti - doua segmente de populatie cu bugete pt. entertainment relativ limitate. in plus, cine merge la mare de 1 mai ia in considerare ca va cheltui ceva cash pt. asta si sa mai adauge inca 100 de lei doar pt. a intra la un concert nu va fi la indemana oricui.
in consecinta, daca va fi lume la concert, nu cred ca va fi public de rap decat simbolic din pacate.
PiEs: "Busta la Bamboo?!" ...ceva parca nu se potriveste aici

"Sa fitzi iubitzi! ...de fapt suntetzi deja, doar ca n-o simtzitzi"
-
- The Drunken Master
shit ain't fo' free!!!!!!!!!!
vrei sa fii rep ....scoti banu
@ aCEL : un album original( nu ma refer la astea romanesti)......trece de 20 de euro daca vrei sa-l iei nou din magazin..ca sa zici ca sustii totusi artistul in tema.
100 de lei fo the real deal...e un fleac...
s-au adus artisti tari pe 25-30 de lei intrarea si au venit 80-100 de oameni...ca asa e in rep
si pun pariu ca de 1 ai la busta cu 1 milion biletul vor fi cel putin 1000 de oameni...
facand o comparatie asa...din treacat ca nu trebuie multa carte sa-ti dai seama...cum sa se aduca artisti doar pentru rep?cand la DJ PREMIER vin 400 de oameni sau la Freestyle 80....?
nu intereseaza pe nimeni sa vina doar publicul rep...intereseaza sa fie public..si sa se faca bani...in ambele tabere.
vrei sa fii rep ....scoti banu
@ aCEL : un album original( nu ma refer la astea romanesti)......trece de 20 de euro daca vrei sa-l iei nou din magazin..ca sa zici ca sustii totusi artistul in tema.
100 de lei fo the real deal...e un fleac...
s-au adus artisti tari pe 25-30 de lei intrarea si au venit 80-100 de oameni...ca asa e in rep
si pun pariu ca de 1 ai la busta cu 1 milion biletul vor fi cel putin 1000 de oameni...
facand o comparatie asa...din treacat ca nu trebuie multa carte sa-ti dai seama...cum sa se aduca artisti doar pentru rep?cand la DJ PREMIER vin 400 de oameni sau la Freestyle 80....?
nu intereseaza pe nimeni sa vina doar publicul rep...intereseaza sa fie public..si sa se faca bani...in ambele tabere.
peepee in ya girl's eyebrow