Kashim wrote:Asa si?
Inteleg ca sunt in clasa a 8a si sunt "un pusti" pe langa tine care ai... sa presupun ca ai terminat cu scoala din moment ce ma iei asa.
Dar tot nu vad care-i problema. La varsta mea nu pot asculta si avea o parere despre un album?
a facut ceva diss tracks, eu nu le-am ascultat pentru ca sincer, nu-mi pasa nici de el, 50 sau em. point is ca stie sa aleaga beaturile si e printre putinii, daca nu chiar singurul din marele vartej, care dupa cateva albume mediocre, scoate ceva bun.
considerand ca e si plin de bani si-ar putea sa i se fâlfâie. se pare ca banii l-ai stimulat pozitiv, asta vezi mai rar in rap.
you just never know when you're living in a golden age.
sunrah wrote:a facut ceva diss tracks, eu nu le-am ascultat pentru ca sincer, nu-mi pasa nici de el, 50 sau em. point is ca stie sa aleaga beaturile si e printre putinii, daca nu chiar singurul din marele vartej, care dupa cateva albume mediocre, scoate ceva bun.
considerand ca e si plin de bani si-ar putea sa i se fâlfâie. se pare ca banii l-ai stimulat pozitiv, asta vezi mai rar in rap.
adevaraaaaaaaaaaaaat. Ross a ajuns deja la punctul in care isi permite sa faca fix ce vrea pula lui. Si uite ce beaturi a ales pentru album...Rick Ross you da maaaaaaaaaaaan.
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
asta si-a facut publicitate numai pe seama lu 50 cent si mai nou a lu eminem
Nu il apar pe Ricky, si pe mine ma cam enerveaza, dar nici lui 50 nu i-a picat rau reclama. Mai are pana sa-si lanseze albumul, dar reclama nu strica niciodata.
Ross ar face o mare prostie daca ar continua acum. Si ar face o prostie si mai mare daca l-ar starni pe Eminem.
point is ca stie sa aleaga beaturile si e printre putinii, daca nu chiar singurul din marele vartej, care dupa cateva albume mediocre, scoate ceva bun.
Da... beat-ul e foarte bun. E peste tot acelasi. Celelalte albume ale sale nu le-am ascultat in totalitate, dar cel de acum e superior lor. Daca o tine tot asa, adica fiecare album nou sa fie mai bun decat cel vechi, poate ajunge departe, dar acum mi se pare inca mediocru. Doar pe melodiile lui Dj Khaled imi place cat de cat de el.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
e atat de deosebit incat sa enerveze? I mean, te enerveaza prostii dinastea, dar rapperii care ajung in puscarie pentru furturi, spargeri, violuri trec neobservati? whatever.
you just never know when you're living in a golden age.