dont mind me just joining the bandwagonKenshin wrote:Meursault wrote:Suzy wrote:cea mai infecta formatie.
Vama - Dumnezeu nu apare la stiri
Moderator: .etalosed
nu stiu cine esti, cati ani ai si ce muzica asculti. dar esti prost, tati.Kenshin wrote:eu personal n-as putea spune care e mai de rahat. grea decizie.alka wrote:eu nu ii inteleg p'aia care spun ca Vama e de c**** dar le place Vama Veche..
l-am vazut pe tudor chirila la ceva special de paste pe antena si m-am speriat - toate simptomele dependentei de crack![]()
si aici greu de decis intre ce era mai disturbing - freza de alb aspirant la post in trib de canibali africani sau privirea aia
fixa de om care a murit vazand ceva groaznic.
excelenta piesa.
Kenshin wrote:eu personal n-as putea spune care e mai de rahat. grea decizie.alka wrote:eu nu ii inteleg p'aia care spun ca Vama e de c**** dar le place Vama Veche..
l-am vazut pe tudor chirila la ceva special de paste pe antena si m-am speriat - toate simptomele dependentei de crack![]()
si aici greu de decis intre ce era mai disturbing - freza de alb aspirant la post in trib de canibali africani sau privirea aia
fixa de om care a murit vazand ceva groaznic.
cati giga de rep ai in pc?
e naspa tudor chirila in pozitia asta de formator de opinie si deschizator de drumuri, cum incerca sa fie si cu celebra scrisoare catre liceeni, care mie mi s-a parut patetica.
melodia asta aduce in prim-plan niste lucruri pe care le cunosteam deja, banalitati ar fi un termen cam dur poate.
linia melodia nu ma prinde, cam atat.
melodia asta aduce in prim-plan niste lucruri pe care le cunosteam deja, banalitati ar fi un termen cam dur poate.
linia melodia nu ma prinde, cam atat.
i.unltd wrote:e naspa tudor chirila in pozitia asta de formator de opinie si deschizator de drumuri, cum incerca sa fie si cu celebra scrisoare catre liceeni, care mie mi s-a parut patetica.
nu obisnuiesc sa fac pe corectoru', da' nu cred ca ai folosit cuvantul 'patetic' cu sensul pe care l-ai fi vrut, intrucat 'PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. care emoţionează, impresionează, înduioşează; plin de emfază, de afectare'.
cuvantu' nu are acelasi sens ca si in engleza(asta din cate stiu eu).
cat despre piesa sau trupa, de acord cu Suzy, Meursault, Kenshin si Stas.
deci nu cred ca nu va place nici o piesa de la vama veche... sau macar sa va simtiti bine undeva la o terasa daca ruleaza o piesa de la vama veche... e cam aiurea sa zici ca tocmai vama e cea mai infecta formatie...
melodia aduce in prim plan niste banalitati? zi`mi tu o piesa ce iti place tie care aduce ceva nou. e chiar o abordare diferita in cazul de fatza si nu cred ca e chiar asa de varza piesa... se poate sa nu iti placa, cred, dar chiar cea mai infecta muzica cum ziceti voi e pe alt topic tot de la alte genuri.
melodia aduce in prim plan niste banalitati? zi`mi tu o piesa ce iti place tie care aduce ceva nou. e chiar o abordare diferita in cazul de fatza si nu cred ca e chiar asa de varza piesa... se poate sa nu iti placa, cred, dar chiar cea mai infecta muzica cum ziceti voi e pe alt topic tot de la alte genuri.
da ma ... s'a luat dupa puya cu undeva in balkani!Theodore Hansson wrote:deci nu cred ca nu va place nici o piesa de la vama veche... sau macar sa va simtiti bine undeva la o terasa daca ruleaza o piesa de la vama veche... e cam aiurea sa zici ca tocmai vama e cea mai infecta formatie...

- Airatollah
- serios, sunt ok
si e rau sa fii patetic?i.unltd wrote:cum incerca sa fie si cu celebra scrisoare catre liceeni, care mie mi s-a parut patetica

"Your ignorance is feeding my uberconscious"
http://myspace.com/airatollah
http://myspace.com/airatollah
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
sa zicem ca doua trei piese asa.Theodore Hansson wrote:deci nu cred ca nu va place nici o piesa de la vama veche...
ma simt ca dracuTheodore Hansson wrote:sau macar sa va simtiti bine undeva la o terasa daca ruleaza o piesa de la vama veche...

pentru mine e cea mai infecta formatie, daca tie iti place treaba ta.Theodore Hansson wrote:e cam aiurea sa zici ca tocmai vama e cea mai infecta formatie...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
mah...e frumos mesaju (daca se poate spune asa), dar din pacate nu induioseaza pe nimeni... versurile de la inceput sunt chiar aiurea, nu se potrivesc cu linia melodica, dar restu e ok pt mtv si radio
banii schimba multe

banii schimba multe
"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
- Chewbacca2
- hanzo