Michael Jackson
Moderator: .etalosed
-
- TheRapist
de acordpr0n wrote:iep iep... e bun ca pana acum nu s-a deschis niciun topic despre el. dupa moartea lui toata lumea sare cu rip-uri si video-uri... sunteti ca aia de la tv/radio. cat traieste un artist/actor nu se vb deloc despre el, dupa ce moare... pac... best of-uri, zile dedicate lui... mdea... in maxim o saptamana o sa moara topicu asta.
+ ca sunt sigur ca o buna parte din presa tot astepta vestea asta pentru a avea despre ce scrie.
pana una alta, e mana lui basescu aici pentru a deturna atentia lumii de la ritzi.
99.9%
existau doua topicuri deja, unul exact cu acelasi numepr0n wrote:iep iep... e bun ca pana acum nu s-a deschis niciun topic despre el. dupa moartea lui toata lumea sare cu rip-uri si video-uri... sunteti ca aia de la tv/radio. cat traieste un artist/actor nu se vb deloc despre el, dupa ce moare... pac... best of-uri, zile dedicate lui... mdea... in maxim o saptamana o sa moara topicu asta.
http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... 00&start=0
si unul despre concertul de la bucuresti
http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... 44&start=0
cand deschid altii topicuri identice, stim sa cautam sa le dam peste nas, dar in situatii deosebite nu ratam ocazia sa iesim in fata.
multumim

catre oaia neagra si mef: nu-mi place sa ies in evidenta. Ca multi alti useri de pe forum, pe Michael Jackson il ascult de cand eram mic deci sa nu spuneti mie ca nu-mi pare rau ca a murit. Am scris un RIP si atat, restul discutiilor despre el le tin afara, nu pe forum ca nu-mi place sa scriu m mult de 5 randuri.
@ DINO: zi-i asta lu' sanziana ca n-a dat search la tema.
@ DINO: zi-i asta lu' sanziana ca n-a dat search la tema.
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
oricum ajunsese destul de rau. pacat de el..ce pot sa zic...au fost spuse destule deja...sunrah wrote:cumva ma bucur ca s-a dus asa si nu descompus sau mai stiu eu cum, avand in vedere starea in care era. si na, nu vreau sa-mi inchipui cat a tras in ultimii ani.
RIP

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
- Mef
- spre 5000 de posturi, e ok
nu m-ar mira sa fie o facatura d-asta demna de lumea starurilor. il declara mort , salonul unde e la spital e pazit si nu lasa pe nimeni sa intre, iar la inmormantare sa fie cu capacu de la sicriu pus in ideea ca s-a descompus si pute; il ingroapa si toata lumea stie ca a murit si-asa ramane, iar el face plaja pe nust ce insula necunoscuta
ar fi de cacat..
ar fi de cacat..

- kellu_joker
- kellu_joker
iti dai seama ca speculatii d'astea o sa fie mii si mii de acum..la fel ca si in cazul lu' Tupac...si nu numai...asa e omul, suspicios cand e vorba de ceva deosebitMef wrote:nu m-ar mira sa fie o facatura d-asta demna de lumea starurilor. il declara mort , salonul unde e la spital e pazit si nu lasa pe nimeni sa intre, iar la inmormantare sa fie cu capacu de la sicriu pus in ideea ca s-a descompus si pute; il ingroapa si toata lumea stie ca a murit si-asa ramane, iar el face plaja pe nust ce insula necunoscuta
ar fi de c****..
I've commited murder and I think I've got away !!!