BATTLE OFFTHEDOME tournament editia 2 (2005)
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
Cateva impresii
1. foarte multa lume...foarte mult am ras
2. Castigator: Dragonul in finala cu Pascal
3. 8 participanti: J, Copilu, Dragonul,Pascal, Boz, Umbra, Knoxx si Fanas
4. o prima runda foarte interesanta in care J a parasit concursul eliminat de Pascal (o precizare a existat runda suplimentara de departajare desi dupa parerea MEA nu era nevoie, Pascal fiind superior ... insa dubios a fost ca in runda suplimentara J a fost mai bun si castigator a ieshit Pascal)
5. 3 prezente care m-au surprins; Dragonul, Knoxx si Pascal.
Cei care nu au ajuns azi in finala se pot reinscrie peste 2 saptamani unde vor avea mai multa bafta si inspiratie...sau nu
depinde de ei
ps: sper sa nu iasa polemici interminabile pe baza eliminarii lui J, desi ma indoiesc. Dupa mine a fost un eveniment tare ... la final sesiune de open mic, de dj'ing si B-boy'ing
pace
1. foarte multa lume...foarte mult am ras
2. Castigator: Dragonul in finala cu Pascal
3. 8 participanti: J, Copilu, Dragonul,Pascal, Boz, Umbra, Knoxx si Fanas
4. o prima runda foarte interesanta in care J a parasit concursul eliminat de Pascal (o precizare a existat runda suplimentara de departajare desi dupa parerea MEA nu era nevoie, Pascal fiind superior ... insa dubios a fost ca in runda suplimentara J a fost mai bun si castigator a ieshit Pascal)
5. 3 prezente care m-au surprins; Dragonul, Knoxx si Pascal.
Cei care nu au ajuns azi in finala se pot reinscrie peste 2 saptamani unde vor avea mai multa bafta si inspiratie...sau nu

ps: sper sa nu iasa polemici interminabile pe baza eliminarii lui J, desi ma indoiesc. Dupa mine a fost un eveniment tare ... la final sesiune de open mic, de dj'ing si B-boy'ing
pace
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
Au fost 2 alegeri ciudate ale publicului ...
Atat in runda suplimentara dintre J si Pascal, cat si in battle-ul Boz vs. Umbra.
Asta e ... publicul apreciaza o poanta si daca dupa poanta taci 30 de secunde ... e ok. Flow-ul nu e la mare cautare si nici tehnica.
Dragonul a fost surpriza placuta. Am ras la greu. B-Boy omul? Si-a gresit vocatia inseamna ...
Atat in runda suplimentara dintre J si Pascal, cat si in battle-ul Boz vs. Umbra.
Asta e ... publicul apreciaza o poanta si daca dupa poanta taci 30 de secunde ... e ok. Flow-ul nu e la mare cautare si nici tehnica.
Dragonul a fost surpriza placuta. Am ras la greu. B-Boy omul? Si-a gresit vocatia inseamna ...
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
a fost tare aseara...knoxx mi-a placut super tare si cred ca daca nu se enerva din cauza prietenilor lu dragonu nu stiu cum se termine battelu ala...adica omu incepuse la un moment sa dea despre bulangiu ala cu palarie din primul rand
... de pascal ne-am rugat noi sa se bage cand aveati nevoie de inca un mc adic a omu n-a fost pregatit cu poante si alte cacaturi de acasa...pe boz l-a ars juriul clar,dar omu se astepta sa iasa din prima runda asa ca nu s-a atacat deloc...oricum a fost foarte foarte tare aseara dar e din ce in ce mai clar ca e nevoie frate de o locatie mai spatioasa...

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
pe boz l-a ars juriul pt ca nu trebuia sa se ajunga la decizia publicului...a fost clar superior...poate la runda fara instrumental sa fi castigat umbra dar nu cred ca a fost de ajuns pt a castiga battleul...si faza cu toalele a fost un raspuns daca iti amintesti...asa ca probabil faza cu toalele si banii i-a atacat mai mult pe membrii juriului decat pe public...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)