Warren G - The G Files (2009)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Warren G - The G Files (2009)
pune-le ma si poze
))

-
- adevarat sa mor de nu
aoleu!...
... e trista treaba cu voi... in loc sa vorbiti de albumul lui warren g,faceti misto de o chestie pe care eu am spus-o natural si cu nici o intentie ascunsa,dar voi ramaneti cu banuielile... eu imi fac treaba! pe bune,ignorati ce am zis si comentati de album,am mintit mai sus... sunt un mincinos si nu cunosc pe nimeni! of of 

ma mir ca ai raspuns pana acuma
oricum, daca te intreaba aia pacolo..zi ca esti din bulgaria..serios
oricum, daca te intreaba aia pacolo..zi ca esti din bulgaria..serios
- Peekaboo
- spre 5000 de posturi, e ok
rappy_oradea wrote:aoleu!...... e trista treaba cu voi... in loc sa vorbiti de albumul lui warren g,faceti misto de o chestie pe care eu am spus-o natural si cu nici o intentie ascunsa,dar voi ramaneti cu banuielile... eu imi fac treaba! pe bune,ignorati ce am zis si comentati de album,am mintit mai sus... sunt un mincinos si nu cunosc pe nimeni! of of
Rappy asta e plin de aere fratilor. O arde dubios rau si nu face nimic. Sta aiurea la un studio, cica unul cunoscut si sta mai mult degeaba.

Lasati-o naibii. Omu' face treaba foarte buna. Ce e asa ciudat? Decat sa spuneti ca se lauda, mai bine ati fi mandri ca e roman si intamplator face si lucruri mari.
Big UP!
Un fel de fluviu hip-hop
) aka Bro News-> http://bronews.com/
Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/
vestu' e napoi 

you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
-
- TheRapist
Daca motorasul meu functioneaza bine tu esti rappy nu?rappy_oradea wrote:aoleu!...... e trista treaba cu voi... in loc sa vorbiti de albumul lui warren g,faceti misto de o chestie pe care eu am spus-o natural si cu nici o intentie ascunsa,dar voi ramaneti cu banuielile... eu imi fac treaba! pe bune,ignorati ce am zis si comentati de album,am mintit mai sus... sunt un mincinos si nu cunosc pe nimeni! of of
Daca motorasul meu functioneaza bine si a doua oara tu esti dracu si ii stii pe Curtis Young si Warren G nu?
Vad ca nu ai idee cum sta treaba cu forumurile - si asta nici nu-i unul plin de rockeri (satanisti)...
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- adevarat sa mor de nu
georgica,daca tu ai impresia ca te fac de ras cu ceva,nu e nici o problema,cu siguranta nu vreau sa se bucure pt mine oameni tristi ca tine,inca o data "copiii de pe forum" au dat dovada ca nu se pot abtine cand ceva ii depaseste...
-
- Niciodata un nimeni
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Niciodata un nimeni
frate,nu stiam de ce va impungeti de 2 pagini incoace. nu trebuie sa va doara realitatea cruda amestecata cu putina invidie. eu unul ma bucur pentru rappy,desi nu-l cunosc absolut deloc. si ma bucur pentru ca e roman d'al meu,indiferent ce credeti voi. e treaba lui daca se lauda sau nu,cred ca e loc pentru toata lumea pe forum aici. mai ales ca a postat ontopic si nu cred ca a facut rau nimanui cu ce a zis. pana acum credeam ca romanii sunt caini intre ei doar in diaspora,dar observ ca lucrurile stau cam la fel si-n romanica.
baftalo !
baftalo !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Asa e r(r)omanul, n-ai ce-i face...Mallone wrote:frate,nu stiam de ce va impungeti de 2 pagini incoace. nu trebuie sa va doara realitatea cruda amestecata cu putina invidie. eu unul ma bucur pentru rappy,desi nu-l cunosc absolut deloc. si ma bucur pentru ca e roman d'al meu,indiferent ce credeti voi. e treaba lui daca se lauda sau nu,cred ca e loc pentru toata lumea pe forum aici. mai ales ca a postat ontopic si nu cred ca a facut rau nimanui cu ce a zis. pana acum credeam ca romanii sunt caini intre ei doar in diaspora,dar observ ca lucrurile stau cam la fel si-n romanica.
baftalo !
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
daca lumea nu se incumeta sa'si dea cu parerea despre album ... ma risc eu:)
FOARTE TARE FRATE!! un album facut dupa reteta clasica a G-Funkului:)
FOARTE TARE FRATE!! un album facut dupa reteta clasica a G-Funkului:)
-
- The Drunken Master
SERIOS?
pe mine ma cam adoarme....asta e G-r&b
pe mine ma cam adoarme....asta e G-r&b
peepee in ya girl's eyebrow