atunci sa va explic o skema: fiti atenti cu totii dak eu + forumu asta in care esti luat la mijto doar pt k esti incepator in creeare = ban atunci ==> prin formula herbal white cu agenti chumici de albire a dintilor de animale paroase k gigi becali si basescu sunt parintii biologi ai vostrii desi prin teorie 2 barbati nu pot concepe, totusi v-au conceput pe voi... acum voi primii banul mult asteptat de voi... asta k sa am un merit si eu k deh sunt incepator... dak vreti sa mai vorbiti cu mine ok dak nu ok... peace fcd in adn
djmike wrote:atunci sa va explic o skema: fiti atenti cu totii dak eu + forumu asta in care esti luat la mijto doar pt k esti incepator in creeare = ban atunci ==> prin formula herbal white cu agenti chumici de albire a dintilor de animale paroase k gigi becali si basescu sunt parintii biologi ai vostrii desi prin teorie 2 barbati nu pot concepe, totusi v-au conceput pe voi... acum voi primii banul mult asteptat de voi... asta k sa am un merit si eu k deh sunt incepator... dak vreti sa mai vorbiti cu mine ok dak nu ok... peace fcd in adn
aici pe forum trebuie sa fii pregatit )
cel mai bun sfat e al lui Exile
" Lucreaza si dupa vreo 100 de negative posteaza din nou. "
e o lume dura aici pe hades. sunt astia ca n jungla. Sacalii astia, sunt in haita. Ferea.
serios, trebuie sa lucrezi mai mult, chiar daca tie ti se pare ca ai reusit ceva mai bun ca pana acum, asculta mai bine, fa comparatie si dupa posteaza. sa fi sigur ca ai ceva destul de bun pentru un incepator ca tine.
djmike wrote:atunci sa va explic o skema: fiti atenti cu totii dak eu + forumu asta in care esti luat la mijto doar pt k esti incepator in creeare = ban atunci ==> prin formula herbal white cu agenti chumici de albire a dintilor de animale paroase k gigi becali si basescu sunt parintii biologi ai vostrii desi prin teorie 2 barbati nu pot concepe, totusi v-au conceput pe voi... acum voi primii banul mult asteptat de voi... asta k sa am un merit si eu k deh sunt incepator... dak vreti sa mai vorbiti cu mine ok dak nu ok... peace fcd in adn
in cazu asta nu ma mir de ce nu-ti ies "primele negative"
pace tie, bitmeicare
Ce ai făcut tu acolo nu sună deloc rap, dacă tot ai FL Studio fă în aşa fel încât să-i cunoşti cam toate "mânăriile", ce ştie, câte ş.a. Ia-ţi nişte pachete de tobe şi caută pe YouTube (văd că nu-ţi este străin site-ul) nişte bituri realizate în acest soft, o să te lămureşti şi-o să-ţi bagi cucu în ce ai făcut acum, dacă vrei să faci ceva de rap, îţi trebuiesc sample-uri... sau poate ai orchestră baftă.
Pentru alte genuri... e bun FL-ul, dar nu mă bag să zic vreo vorbă şi dacă ar fi aşa te-ar lua ăştia în şuturi că aici se ascultă căcat d'ăsta bine rumenit, şi bătut rău de razele solare (glumesc...?)
Nu am dat nimănui peste dovleci, mereu umblaţi direct, dar oferiţi-i omului şi câteva sfaturi utile să progreseze.
Exact cum face bărbatul, rupt de drojdie, îi face femeia de mâncare, gustă puţin şi-ncepe cu căcaturi "... asta numeşti tu mâncare?", "@%*(!$...." dar niciodată nu spune: "Fă! Proastă care eşti, uite îi lipseşte sare, îi lipseşte o chestie, mai arunc-o pe aragaz, alea alea... ". Nu el face pe gansteru cu femeia şi-şi drege situaţia.
Apropo, "frate", stabileşti eroarea cu baza de date de la tine de pe /blog - punct?
primele mele incercari astea sunt. mai mult nu am putut... daca vreti sa-mi dati primele voastre negative sa vad si eu cum suna knd erati boboci in ale negativelor.... mi-ar placea
ms cristian.hhr pt incurajare si sfat... atata am cerut, nu mistouri
multumesc...............
începător pune piesă, 2-3 forumişti îşi bagă pula, începător înjură sau zice că vroia doar o părere dar n-are cu cine pe forum, forumişti înjură mai tare, începător încearcă să pară decent şi totul se termină cu închiderea postului.
am trecut şi eu prin asta, în ambele tabere, pe rând.
Nerub wrote:începător pune piesă, 2-3 forumişti îşi bagă p***, începător înjură sau zice că vroia doar o părere dar n-are cu cine pe forum, forumişti înjură mai tare, începător încearcă să pară decent şi totul se termină cu închiderea postului.
am trecut şi eu prin asta, în ambele tabere, pe rând.