Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- dimineata verific forumu
Re: Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
Daca voi considerati 'Till Death Do Us Part un album tare ,sa-mi bag p***... @Ken daca stii cum se scrie "gucci mane",inseamna ca asculti 

- Kaen Shine
- Shiftee
stiu cum se scrie fiindca stiu engleza, btw stii ce-i aia mane? Si, da, TDDDUP e un album mega tare. Poate ar trebui sa mai faceti abstractie de filme gen case de discuri, industry trends etc si sa ascultati muzica. Albumu ala s-a pisat cam pe aproape tot ce a iesit anul ala, poate cu exceptia lui nas. College dropout, r*g, encore, the carter? nigga pls! Dupa temples of boom e cel mai dusted funk dusted funk material care-a iesit de sub mana lui muggs
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
-
Woowwwww,stii engleza,esti unic,esti nemaipomenit,fantastic,literat...ce mai...nu am invatat pana acum ce inseamna "mane" ,ma duc sa ma spanzur
...Ca sa fiu sincer ma doare fix in p*** ce inseamna "mane" sau orice cacat de nume pe care-l inventeaza sau il prelucreaza orice raper din valul asta nou "dirty south".Ma intreb daca ai vreun album original Cypress pe raftul din camera?...si ca sa te scutesc de intrebare,da,am toata discografia,inclusiv TDDUP,pe care l-am cumparat din respect pentru trupa,nu pentru ca ar fi un album tare.

- Kaen Shine
- Shiftee
Nope. Nu le am pe toate originale. Black Sunday o am varianta poker sound, cumparata-n iarna lui 93, temples of boom tot poker sound da habar n-am pe unde e, si de la stoned raiders (probabil si ala piratat, nu mai tin minte, nu-l mai am) n-am mai cumparat albume, pentru ca n-are niciun rost - si povestile cu respectul pt trupa tine-le pentru colectionari sau fanboys de 12 ani, nu ma-ncadrez in nicio categorie si n-am nicio placere sa bag bani in buzunarul caselor de discuri - dupa cum ai observat, the Hill a fost in Romania, deci vrajeala cu "cumparati-le albumele, altfel nu vin in Romania" e exact cum i-am zis. Mi s-a parut aberant sa nu stii cum se scrie numele aluia, in fond gucci e un brand cunoscut, n-ai zice? In fine, n-am chef de flame wars... bravo ca le ai originale, pentru mine asta inseamna zero barat, cand eram kinder imi tineam banii de buzunar cate 2-3 saptamani ca sa pot cumpara un bootleg si banii se duceau la vreun polonez, si mai aveam prieteni care faceau asta, deci fix pula. Toate cacaturile cu industria cd-urilor oricum sunt pe duca, eu unu' cumpar exclusiv chestii romanesti care ies original - cu timbru, alea alea - fiindca asa chiar dai o sansa omului sa intre-n mainstream, in rest muzica e free si asa ar trebui sa fie.
Si, da, Til Death Do Us Part e bestial. Si sa nu-ti placa si sa dai banii pe el original, no offense, e o tampenie. Da' fiecare cu ce-i tine ratzushca la suprafata
Si, da, Til Death Do Us Part e bestial. Si sa nu-ti placa si sa dai banii pe el original, no offense, e o tampenie. Da' fiecare cu ce-i tine ratzushca la suprafata

-
Daca ai conceptia asta despre cumparatul albumelor,ma indoiesc foarte tare ca dai bani pe vreun album ,fie el romanesc sau strain.Respectul nu e o poveste pentru colectionari (desi sunt unul) sau pt "fanboys",este o stare de fapt,de aia cumperi un album ,chiar daca nu-ti place extraordinar de mult,nu e o tampenie.Faptul ca te imbraci tu de la vreun brand de toale pentru poponari,nu obliga pe toata lumea sa-l cunoasca cu atat mai mult sa-i cunoasca componenta grafologica.Bafta!
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
daca trupa respectiva e pe la vreun label de asta mare, nu prea isi iau multi bani din vanzarea albumului. banii oricum intra in buzunarul celor de sus.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Kaen Shine
- Shiftee
peste tot in lume trupele traiesc din concerte, nicidecum din vanzari, cu mici excepti gen lil wayne & co, de-aia intreaba orice gasca itineranta de oriunde din ce isi fac banii - merchandising - si cam peste tot e 90% tricouri si cd-urile pe ultimul loc. Suportul fizic e depasit demult.. de aia trupe mari gen NIN sau radiohead isi dau albumele moca (nin chiar isi indeamna fanii in concerte sa nu dea banii pe album,sa-l downloadeze moca, oare de ce...)
cat despre gucci, daca n-ai auzit de obscurul asta brand
- mai baga o fisa in cutia aia care te lasa sa prinzi doar viata satului, si eventual reinnoieste abonamentul la tv satelit. Net cum iei, la bidon?
cat despre gucci, daca n-ai auzit de obscurul asta brand

- Suzy
asa cred ca e cel mai ok..sa downloadezi albumul gratis, dar sa platesti la concerte. si eventual sa se faca si niste cd-uri pentru cei care vor.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
Frate, pe langa faptul ca esti mega-prost, mai si insisti asa ca fata mare la p***...stiu si eu engleza,stiu si eu cum se scrie si in mod definitiv am auzit de Gucci....ideea pe care vroiam eu s-o scot in evidenta e alta,dar nu ma mai chinui sa ti-o expun.Daca n-ai inteles din prima,asta e.Iar netu' e wireless...pe telefon.Ken wrote:
cat despre gucci, daca n-ai auzit de obscurul asta brand- mai baga o fisa in cutia aia care te lasa sa prinzi doar viata satului, si eventual reinnoieste abonamentul la tv satelit. Net cum iei, la bidon?

- Kaen Shine
- Shiftee
pai frate vezi cand invarti discu' ala de la telefon, sacadarea aia cand revine iti bruiaza octetii, ai grija. oricum, am citit io pe blogu lui sen dog ca pentru fiecare album piratat in Romania, Bulgaria si alte tari din estul salbatic nu poate sa nu verse o lacrima, situatia e destul de grava am inteles, e in stadiu terminal de deshidratare, deja l-au mutat la aquaworld si sick jacken & eric bobo il stropesc cu sprinklere de gradina inclusiv in ture de noapte, in schimb au facut o intelegere cu yahoo si daca uploadezi o poza facuta cu telefonu la discografia integrala originala pentru fiecare vizualizare mai arunca un pahar cu apa pe el. Do the right thing!
On, sper la beaturi mai cypress decat asta postat de op
On, sper la beaturi mai cypress decat asta postat de op
- km_45
- spre 5000 de posturi, e ok
Ruler,fa in slbz si tu lista aia de cduri care o vinzi calumea.Pui poze cu EPMD - Back in Business,dar in lista nu apare.Degeaba pui poze cu alte cduri daca in lista nu apare vreunu din ele.
Bai cu cine trebuia sa vina Muggs in Romania,si se anulase?
Bai cu cine trebuia sa vina Muggs in Romania,si se anulase?
BASITILOR
- Suzy
cu psycho realm parca. si a zis ca avea tur cu planet asia atunci.
- Kaen Shine
- Shiftee
DA FRATE!!!!
totusi, asta e productie muggs? ca nu prea miroase a
totusi, asta e productie muggs? ca nu prea miroase a
Până acum am ascultat It ain't nothing şi pot spune că vocea lui B-Real a rămas aceeaşi. Accentul acela pe care-l foloseşte în melodiile în engleză mi se pare foarte foarte foarte [...] foarte marfă. Şi vocea lui e destul de ... unică. Îmi place în melodia It ain't nothing cum sună tobele, de parcă tobele ar fi arme. Negativul nu prea se aude, ar fi mai degrabă un ecou al beat-ului.
All in all, vechile albume Cypress Hill sunt mai bune, dar şi ăst' album are potenţial. Îmi place că Cypress Hill a avut şi melodii Rapcore, ca şi RATM. Parcă au avut şi un collab RATM cu Cypress Hill.
All in all, vechile albume Cypress Hill sunt mai bune, dar şi ăst' album are potenţial. Îmi place că Cypress Hill a avut şi melodii Rapcore, ca şi RATM. Parcă au avut şi un collab RATM cu Cypress Hill.
- Kaen Shine
- Shiftee
yep, asta e varianta live din live @ olympia. criminala