Canibus-MELATONIN MAGIK(2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Canibus-MELATONIN MAGIK(2010)
o fi comedy dar atat, nu aduce nici un argument pentru care canibus ar merita diss, se leaga de doar de faptul ca e din canada si ca vanzarile albumelor sale sunt slabe
canibus in schimb l-a atins exact unde trebuie prin versurile de mai sus; eminem este un produs de marketing, chiar crezy ca diss-ul pt mariah si nick cannon e real?
PS: canibus nu e singurul care si-a schimbat vocea, si eminem a facut-o
canibus in schimb l-a atins exact unde trebuie prin versurile de mai sus; eminem este un produs de marketing, chiar crezy ca diss-ul pt mariah si nick cannon e real?
PS: canibus nu e singurul care si-a schimbat vocea, si eminem a facut-o
- Kaen Shine
- Shiftee
fair enough cu vocea, cu toate ca a lui em, enervanta cum e, e totusi originala. pe mine nu ma intereseaza atat argumentele cat lumina in care il pune, si a facut-o perfect. si hai, real life stan... aia a trebuit sa doara 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Ar trebui sa deschidem un topic "beef" si sa lasam topicul omului in pace.
Acum sa nu sariti pe mine dar chiar mi-ar placea un topic de genu
Acum sa nu sariti pe mine dar chiar mi-ar placea un topic de genu

era unu pe undeva prin strafundurile forumului. cauta-l si tu ca noi avem lene.
99.9%
- Chill Will
- the funky man
cel mai caterinca diss mi se pare asta de mai jos direct pentru RDJ2
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- spre 5000 de posturi, e ok
nu are sens topicul de beef a scris un baiat cam toata istoria canibus vs eminem.stilul e mai subiectiv dar oricum merita citit pentru infos:
http://www.epinions.com/content_4296515716
si o combinatie nais noua de-a lui bis:
http://www.hiphopdx.com/index/audio/id. ... -suicypher
http://www.epinions.com/content_4296515716
si o combinatie nais noua de-a lui bis:
http://www.hiphopdx.com/index/audio/id. ... -suicypher
-
- Niciodata un nimeni
Topicul de BEEF,la care puteti posta : http://www.hadesrecords.com/newforum/vi ... f=8&t=1778
Folositi functia de search a forumului. Chiar functioneaza foarte bine.
Folositi functia de search a forumului. Chiar functioneaza foarte bine.
Viața e complexă și are multe aspecte.
super underrated omu.imi place albumu..hardcore shit.Canibus are o lirica f complexa si e greu de ascultat uneori,dar e unu dintre cei mai buni,pt mine.eminem e mult sub,LL nu mai zic..
Da ? Ok , cum se dadea sa nu mai vad posturile unui user ?awareness wrote:LL nu mai zic..
Acum ceva timp ll cool j a scos un single pentru copii care vorbesc aiurea si pentru astia mai mari care au uitat cine a fost ll cool j.
Dupa ce te uiti la clip , si dupa ce te informezi mai bine , te rog lasa un post , sa ne spui din nou cat de slab e ll cool j.
Imi cer scuze pentru double post , dar stiti si voi care e problema
Dupa ce te uiti la clip , si dupa ce te informezi mai bine , te rog lasa un post , sa ne spui din nou cat de slab e ll cool j.

- Kaen Shine
- Shiftee
@awareness de ll nu zic nimic pt ca e comparat bunicii cu nepotii (si, repet, dupa parerea mea skinnyman si-a luat-o de fiecare data), dar daca inteleg bine tu sustii ca lirica lui bis e mai complexa decat a lui eminem?
caucasian pls

Blacksun wrote:Acum ceva timp ll cool j a scos un single pentru copii care vorbesc aiurea si pentru astia mai mari care au uitat cine a fost ll cool j.
prietene..sa-ti explic,stiu ca orice zic eu creeza..controverse.slab la modu ca are un flow static,eu cand ma gandesc la LL cool j prima piesa care-mi vine in creier e "I need love" care e chill asa/stiu e amuzant ce zic,dar asa ii zice la piesa.asaa..deci slab nu ca om.ca vad si stiu ca e semi-culturist.cred.intelegi ce zic.asculta 2000 BC,rip the jacker si mic club de la Canibus sa te convingi singur si sigur

- Kaen Shine
- Shiftee
^^^
eu cand aud de LL ma gandesc automat la asta
care nu prea lasa multe de comentat
eu cand aud de LL ma gandesc automat la asta
care nu prea lasa multe de comentat

Nu poti compara ll cool j cu canibus , e diferenta de generatii , ll cool j e o legenda pe cand canibus e un fel de Ianis Zicu , adica un mc promitator.
Inteleg iti place muzica mai hard , dar las-o balta nu poti compara ll cool j cu canibus , ll cool j e in alta liga , liga in care canibus n-o sa ajunga vreodata.Iar Eminem s-a cam cacat pe canibus in ultimul timp.
Inteleg iti place muzica mai hard , dar las-o balta nu poti compara ll cool j cu canibus , ll cool j e in alta liga , liga in care canibus n-o sa ajunga vreodata.Iar Eminem s-a cam cacat pe canibus in ultimul timp.