Pandele wrote:Exile wrote:Aţi ajuns să vă plângeţi că un album iese prea devreme? Asta chiar e... nici nu mai are rost să spun ceva. Cât despre lucrare, pentru mine - personal, nu e dezamăgitor fiindcă m-aşteptam la aşa ceva. Dezamăgitoare e partea instrumentală. Piese ce îmi plac: Vecinii mei, Sângele apă nu se face, Secunde reci. E cum mă aşteptam, mediocru - de la jocurile de cuvinte la subiecte. Vlad Dobrescu e cel mai bun MC din România, o s-aştept albumul respectivului cu sufletul la gură... cât despre DOC, aceeaşi poveste. Numai de bine!
Sa nu cumva sa te prind in Setup la lansare, frustratule!
Că ce?

Deja o daţi în penibilităţi pupându-i în cur şi ridicându-i în slăvi. L Doc chiar mi-a plăcut extrem de mult, mi-a plăcut şi DOC cu SDSC, dar de anul trecut MIE nu mi se pare nimic spectaculos, parcă urmează un tipar. Nu spun că e NAŞPA sau RĂU ceea ce face, doar că nu ÎMI place. Fiecare face ce simte şi ce îi place, cum spune Marian, nu e nimeni obligat să asculte. Şi fazele de genul "te prind în Setup", hai marş. Dacă va fi lansare în Setup probabil voi veni pentru REP, având în vedere cât de puţine concerte sunt în Arad, o gură de aer prinde bine.
În fond, merg la ce concerte vrea pula mea şi ascult ce vrea pula mea.