Nane

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

dan
Pop

Re: Nane tracklist "Motivatie"

Post by dan »

.trip
ce n'est pas possible

Re: Nane

Post by .trip »

ce tigan e asta, de ce ma-sa a scris feat bad news brown? ca a dat pe negativul lui?!
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Gabi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Gabi »

Ba, am cautat si eu pe subiectu' asta. Da' cica zicea el intr-un interviu ca vorbise cu Bad News Brown si urmau sa faca o piesa impreuna. Apoi el a murit. A dracu' coincidenta ca sa spun asa, cred ca-i asculta dissu lu nane pentru puya si a facut atac de cord... sau definitia unui sextape aia :D
\\o \o/ o//
NskY
#

Post by NskY »

ba cum necum, are 500 de mii pe youtube. si nici nu poti spune ca e naspa piesa, mie imi suna chiar bine.. acum fiecare.. :)
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

^Word. Din cate am citit eu pe ici pe colo, zicea ca l-a intrebat daca poate folosi negativul si sa o 'declare' colaborare si a acceptat.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
NskY
#

Post by NskY »

hatereala asta asa de mare pentru nane e pentru ca a avut parte de mai multa promovare acum cativa ani cand era la inceput cu repu.. toata lumea suna naspa la inceput, multi au facut si greseala (sau nu) sa isi posteze pe net primele piese... unii au primit sfaturi si au facut treaba mai buna iar altii s-a intamplat sa fie ascultati de mai multa lume si sa isi faca o impresie proasta. si da, prima impresie conteaza ff mult. si mie mi s-a parut ff naspa si ziceam "ce e frate cu asta?" dar acum in momentul de fatza mi se pare ca isi face treaba bine, daca nu as fi stiut de el din 2008 poate ca mi-ar fi placut si mai mult. nu e in playlistul meu, dar asta cu bad news brown chiar mi-a placut! sa traiasca, pe mine personal nu ma incurca cu nimic. :)
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

e interesant ca-l mixeaza undoo... abia asta o sa fie mixtape din tot ce-a scos flacau asta pana acum. e trist ca a impins o gramada de copii sa faca piese pe instrumentale de afara si s-o arda ca "e mixtape domle, cum sa-mi spui ca am furat instrumentalu, tu nu l-ai auzit pe nane?".
Image
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

Gabi wrote:Ba, am cautat si eu pe subiectu' asta. Da' cica zicea el intr-un interviu ca vorbise cu Bad News Brown si urmau sa faca o piesa impreuna. Apoi el a murit. A dracu' coincidenta ca sa spun asa, cred ca-i asculta dissu lu nane pentru puya si a facut atac de cord... sau definitia unui sextape aia :D
n-am stiut c-au vorbit, stiu doar ca el da pe negative de-afara, si am crezut ca de-aia a scris FEAT acolo, ma rog.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

nu,Mariane,nu-i asa,daca nane ramanea pe ce facea(eu am fost primu care l-a promovat pe forumu asta),era ok,lar omu e o copie fidela a lu puya care nu vede decat bani in fata ochilor,deci,inc-o data,cine vrea bani din rep fara sa munceasca,ii trag la muie!Acum vorbind de transsexuali:mallone nu e decat un transsexual caruia ii place sa-mi suga suav pula,si devine gelos cand pula mea se plimba prin gura altora(vezi megga si boracu ala,iustiniescu-era sa calc din greseala pe tine in vama,pretene),iar acum,mai nou,a intrat si un moderator in schema care e indragostit de pula mea,si vrea sa-l fac gangbang,dandu-mi intilnire pe situl gay pe care l-a pus in postul meu(imi pare rau,prietene,nu-mi trebuie tarfe masculine ca tine :shock: ).Deci,va trag la muie inc-o data,moderatori si :useri vechi"hades...Mariane,pleaca de-aici,ca poate iei vreo boala transmisibila de la astia.
NskY
#

Post by NskY »

nu iau nici o boala, iei tu mult prea in serios treaba.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

nu ia in serios nimic,e doar de-o prostie si de-o fudulie tipica pentru taranii din judetul gorj. sa-mi suga pula si el si prostituata aia de ma-sa care l-a facut pe taranu' asta vestejit sa existe cu 3 ani inainte de revolutie,baga-ne-am pula inc-o data-n mortii si-n familia mortilor ma-sii de mos craciun impiedicat si batut de soarta ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ban amandurora
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

come on. :( mai aflam si eu injuraturi noi de la astia doi....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

a durat putin dar a raspuns prostu:))))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Eu cred ca o sa iasa ceva ok. Chiar sunt curios.
pra pra
Post Reply