VERY SOON...

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Brugner da-mi id-u tau de messanger sa vorbim mai pe larg.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

e ultima data cand zic: STATI ON-TOPIC
muie copos
ky3a
fratele meu tu esti baiat

Post by ky3a »

brugner, daca la mine te refereai prin "keya": sansele sunt mici sa vin, desi imi place afu-ra si sigur as fi venit daca eram acolo. iti pasa daca vin? totusi daca o sa ajung la vreun astfel de eveniment, promit ca anunt si accept invitatiile la discutii fata in fata. daca despre asta era vorba.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ky3a wrote:brugner, daca la mine te refereai prin "keya": sansele sunt mici sa vin, desi imi place afu-ra si sigur as fi venit daca eram acolo. iti pasa daca vin? totusi daca o sa ajung la vreun astfel de eveniment, promit ca anunt si accept invitatiile la discutii fata in fata. daca despre asta era vorba.
da, despre asta era vba. Cu proxima ocazie, anunta-ma pe prv si sa sustinem un mic cenaclu pe teme hip hop!
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

bai ciudat o mai ardeti........ :butch:
Image
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

duminica e party in fire................de ce nu vorbiti acolo.veti avea si sticle sa va dati in cap unul altuia.................. :roll:
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
ky3a

Post by ky3a »

eu si brugner?! ne luam avertisment ca suntem offtopic, dar totusi... voi ati inteles ca ne batem? suntem oameni respectabili ma! si din orase diferite. :lol:
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

nu esti subiect singular.am mai citit niste scantei pe la altii :shock: 8) :arrow:
la peste 20 de ani si inca la pubertate.....
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

ce urat.
daca ar fi zis cineva ca afu-ra vine pt 20.000 de euro ar fi fost privit altfel evenimentul.
daca s-a vehiculat suma de 1.000 $>"e un muritor de foame si ce rost are sa-l vedem?"
eu zic ca va agitati degeaba. pentru cine a prins perioada 99-2000 afu-ra e un fenomen liric.timbrul lui vocal ma linisteste,versurile sunt self-praising fara a fi a iesi in evidenta,sunt o combinatie de metafore pertinente si conotatii culturale imbinate armonios,surprinzator pentru un american(ignoranti dupa cum se stie halesc orice dincolo de ambele oceane),profita de niste instrumentale senzational concepute si le exploateaza la maxim.asta e afu-ra.
ce-mi pasa ce zice hil sau ala sau aia...daca sunt 600 care gandesc ca mine ce conteaza ca mai sunt 1000 care cred ca "la rumba" e o piesa de lui afu-ra?
o sa fie CEL PUTIN la fel de tare ca la promoe.
Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Nu cred ca suma pentru care o sa cante Afu Ra ar trebui sa ne intereseze pe noi CI faptul ca vine in Rom... Sa nu imi spuneti ca unii din noi au fost la Promoe/Wu tang Killa Beez si 50 "centi" doar ca au cerut sume mai mari =))
djdox
un domn / doamna

Post by djdox »

de obicei nu ma 'bag in discutii" dar citind polemicile si tot felul de alte 'discutii" despre concertul "afu-ra" sau "afura" ,ca el e tare sau ca atunci cand primo i-a produs un album...bla bla blaaaaaaa...ce cacat atatea discutii pt ce anume???:) bai nene,exista internet,exista google,dai 'serci" si scrii afura ,a ciordi mai pe romaneste ca 'asa-n rep" ce cacat trebuie sa stai sa explici ca 'afura" e unu d-asta care "face rep demult". cine vrea sa stie se intereseaza si cunoaste. ahhhhh...brungnere .si voi 2 ce plm faceti ma ? va insurati sau nu> ? tu cu ky3a,vad ca va iubiti tare mult. sa ma chemati la nunta. in rep ,in rest totul e ok,duceti-va tare. :wink:
I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
No Mo'
Lucky Striker

Post by No Mo' »

:lol: Cica "de ce Afu-Ra? Mergea unu' mai tare"... acu' pe bune... pe langa Promoe... Afu-Ra ruleaza. Mult peste.
Image
nimeni
rapperu vostru preferat

Post by nimeni »

uhmm.. si cum facem q beletele?.. cand or fi?.. order in?.. sau cum?... -- daq s`a mai zis my bad...da km greu sa gasesti un msg util in tonele d aberatii gen DC ---
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
ky3a

Post by ky3a »

dox: nu vrei sa ne fiti nasi, tu si doru? :lol: asta daca nu o alege brugner pe sun|rah totusi... macar e fata, se pare. :)
Locked