adapter wrote:hah, toata lumea discuta chestia asta cu battleul pe forum, de parca ar sti exact ce si cum...dar majoritatea n-au nici o treaba cu eventu' si cu ce se intampla de fapt, dar ei discuta...cacat
bLuEsHiFt wrote:cand au bagat baietii de la TTS, era melodia aia gen club asa.. pm.. era doar negativ. si mi-a placut. a fost printre primele.. chiar vreau sa stiu ce melodie e. dau o bere. sar'na!
foarte interesant ce-a zis doctoru' cu cateva pagini in urma...idei argumentate si pline de logica.felicitari lu pytt lu j si lu ron, imi pare rau ca n-am putut fi si io prezent.si la urma urmei felicitari tuturor finalistilor.
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
bLuEsHiFt wrote:cand au bagat baietii de la TTS, era melodia aia gen club asa.. pm.. era doar negativ. si mi-a placut. a fost printre primele.. chiar vreau sa stiu ce melodie e. dau o bere. sar'na!
.
ridic cota la 2 beri (vreau si eu sa stiu)
Last edited by drkev on Sat Dec 02, 2006 3:00 pm, edited 2 times in total.
nu am fost la bet??l, dar din ce a filmat dexstar in bet??lul dintre aforic & l-doc vs arsura & j , oamenii de la "facem" au rupt. cel putin la faza cu "lantul de la veceu" eram pe jos.