C.I.A. - Craiova Independent Artists
- strabunicutza
- Bandit Queen
unu din motivele pt care voi veni (daca vin degeaba o sa fac urat)
intrebare gen...pan la ce ora tine toata treaba ? ( sau mai putin subtil: la ce ora canta CIA?)
pS...adica o sa fac urat..adica o sa las buna dispozitia acasa * ca asa ai scris am observat* si nu o sa ma simt bine, si daca eu nu o sa ma simt bine...o sami caut anturaj sa nu se simta nici altii bine...si daca juma de sala nu se simte bine..o sa fie un eveniment de c**** : )
intrebare gen...pan la ce ora tine toata treaba ? ( sau mai putin subtil: la ce ora canta CIA?)
mersi de raspuns...vin 95% pt cd...caci prestatia live in locatia respectiva nu ma atrage in mod deosebitstrabunicutza wrote:treaba incepe sigur la 20:30, pana atunci vom avea si noi ca si altii un mic warm-up, iar ca sa-ti raspund la intrebare fara sa ocolesc prea mult, eu iti sugerez sa ajungi pe la 21:30 daca vii numai pt cia, desi daca tot dai 10 ron la intrare mi se pare absurd, sau poate nu gandesc eu cum trebuie, totul e posibil.
on: piesa "inca ne place" e mortala :X
pS...adica o sa fac urat..adica o sa las buna dispozitia acasa * ca asa ai scris am observat* si nu o sa ma simt bine, si daca eu nu o sa ma simt bine...o sami caut anturaj sa nu se simta nici altii bine...si daca juma de sala nu se simte bine..o sa fie un eveniment de c**** : )
Last edited by Nae. on Sat Jun 07, 2008 7:03 pm, edited 2 times in total.
- strabunicutza
- Bandit Queen
treaba incepe sigur la 20:30, pana atunci vom avea si noi ca si altii un mic warm-up, iar ca sa-ti raspund la intrebare fara sa ocolesc prea mult, eu iti sugerez sa ajungi pe la 21:30 daca vii numai pt cia, desi daca tot dai 10 ron la intrare mi se pare absurd, sau poate nu gandesc eu cum trebuie, totul e posibil.
ps: ce inseamna daca vin degeaba o sa fac urat? eu zic inainte sa arunci cu afirmatii de cacat, sa gandesti de 2 ori :p
ps: ce inseamna daca vin degeaba o sa fac urat? eu zic inainte sa arunci cu afirmatii de cacat, sa gandesti de 2 ori :p
- dagmar
- fratele meu tu esti baiat
rapthor wrote:incredibil spirit de observatie..AnToniO wrote:Nu-mi place productia. Imi place Byga.
(ultimul a folosit o duma data la un battle) "nici daca ti-as pune piedica nu ai cadea pe beat"
piesa invzia a aparut acum mult timp si s-a discutat deja pe tema asta de cred k s-a plictisit lumea...noroc k ai obs si tu.
eu am luat ieri albumul din muzica si era ultimul, ziceau k mai aduc luni
cat despre cel care zicea acum cateva posturi k ar lua albumul de pe ODC, poti sa vb cu baietii dk vrei k am inteles k pt handicapati si prosti pot face reducere - dk intr-adevar nu-ti permiti sa-l cumperi
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
calmeaza`te ,varule!By the way,dagmar e fata...
Pt cel ce intreba daca e clipu` pe tv: nu,inca nu a aparut pe sticla
Pt cel ce intreba daca e clipu` pe tv: nu,inca nu a aparut pe sticla

Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
cat ai dat,varule pe album?
am fost azi la magazinu` de langa mine si cica s`a epuizat stocu`! Ba,astia sunt nesimtiti?Aceeasi situatie si pe discomania.ro
am fost azi la magazinu` de langa mine si cica s`a epuizat stocu`! Ba,astia sunt nesimtiti?Aceeasi situatie si pe discomania.ro
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
avand in vedere ca 'stocul' ala consta in vreo 5, 10, 20 de cd'uri (depinde de alimentara)...nu e panica...
Last edited by Nae. on Sun Jun 08, 2008 5:44 pm, edited 1 time in total.
- nx
- dimineata verific forumu
nu bre ... faci poze la CIA ... si pozele de hi5 dupa ... ca altfel pierzi distractia si te mai injura i aia de pe langa tinewhisper wrote:asta e un "Fact" sau e o ironie ? fara subtilitati va rog..pozele le fac doar pt mine si prietenii cu care vin, nu intentionez sa vand cu autografe false ceva...

Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.